Jak HTC plánuje aktualizovat své přístroje na Android 4.4.4 a Android L

S aktualizacemi na nejnovější verze Android systému je to u různých výrobců různé. Pokud nemáte nejnovější Nexus, nikdy si nemůžete být jisti, jak to s vaším přístrojem a nejnovějšími aktualizacemi bude. Co se týče HTC, máme už trošku jasno.

Nejnovějším systémem se minulý týden stal Android L, který ještě nemá přiřazeno číslo verze. Aktualizaci na tento systém firma HTC potvrdila už pro své modely HTC One v obou verzích, tedy M7 i M8, a to do 90 dnů od vypuštění finální verze Androidu L. Ostatní výrobci zatím vyčkávají, ale od vydání Androidu L nás ještě pár měsíců dělí, takže není kam spěchat.

Android 4.4.4 se na Nexus zařízení dostal krátce po vypuštění verze 4.4.3, a to bez jakéhokoliv hlasitého uvedení. Nicméně přináší opravu několika bezpečnostních chyb, takže je dobré ji ve svém přístroji mít. HTC One M7 i M8 ve verzi GPE (Google Play Edition – verze se syrovým Androidem, která se prodává přes Obchod Play v zemích, které prodej zařízení podporují) již tento update mají. Verze se Sense 6.0 se dočkají někdy mezi červencem a srpnem.

Majitelé HTC One Dual SIM (M8), One Mini 2 a One E8 by se měli dočkat aktualizace na Android 4.4.4 během srpna až září. Modely One Dual SIM (M7), One Max, One Mini, Butterfly S, Desire 816 a Desire 610 mají smůlu a verze 4.4.3 ani 4.4.4 se nejspíš nedočkají. Na druhou stranu je ještě stále možnost, že získají update na Android L. Stejně tak výše uvedené přístroje, které se dočkají i verze 4.4.4, mohou Android L získat. Rozhodnout se má během října až srpna, kdy se pravděpodobně dočkáme informací, zda a který z modelů aktualizaci získá.

htc-android-4.4.4-roadmap-494x420

Zdroj: Android Community

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *