Jednoduchá hříčka Bubble Blast II

Na přední přícky se neodbytným krokem dobývá oddychová gameska s názvem Bubble Blast II. Jde opravdu o nenáročnou hru, kterou můžete bez obav dát do ruky svým dětem k zabavení bez obav, aby se vás neustále vyptávaly, jak se to ovládá a co mají dělat. I přes to vám Bubble Blast občas dokáže zatopit v hlavě.

Bubble Blast 2

O co se vlastně ve hře jedná?

Na herní ploše máte rozložených až 30 různě barevných bublinek. Barevnost bublinky nazvěme například její životností. Nejmenší životnost má bublinka červená, vyšší má potom zelená, žlutá a nejtrvanlivější je modrá.

Po klepnutí na bublinu se buď sníží její trvanlivost, tedy z modré se stane žlutá, ze žluté zelená, ze zelené červená. Co je nejdůležitější, klepnutím na červenou bublinku ji rozbijeme a z ní do všech 4 stran (tedy nahoru, dolu, doleva a doprava) vyletí kulička, která při nárazu do jiné bubliny má stejný efekt, jako bychom na ni klepli prstem.

Co je tedy cílem hry?

Cílem hry je zbavit se všech barevných bublinek využitím maximálně určeného počtu doteků bublin. Na obrázku výše je například vidět, že už nezbývají žádné klepnutí. Těchto je vždy podstatně méně než zobrazených bublin, je tedy nezbytně nutné využívat dominového efektu, kdy rozpoutáme štěpení jednotlivých bublin tak, aby ve výsledku rozbily jedna druhou. Až se vám toto povede, postupujete do dalšího levelu.

Hlavní obrazovka

Hned na začátku hry máte na výběr ze dvou herních modů.

Puzzle a Arcade.

Při hraní modu puzzle se vám postupně otevírají jednotlivé levely, kdy se vám po dohrání jedné úrovně zpřístupní úroveň další. A těch úrovní je zde opravdu požehnaně. 30 level packů po 100 úrovních, dohromady tedy 3000 úrovní. Takže spolehlivě můžeme říct, že je Bubble Blast hrou pro dlouhé zimní večery nebo mezikontinentální lety letadlem. Jen tak ji nedohrajete.

V modu arcade máte určitý počet maximálních podobně jako v předchozím, tento počet se vám ale přelívá mezi jednotlivými úrovněmi. Pokud dosáhnete nuly, končíte a musíte začít zcela od začátku, což vám v modu puzzle nehrozí.

Nápověda

Pokud si už opravdu nevíte rady, můžete využít nápovědy a nechat si poradit, jak daný level vyřešit, abyste v puzzle modu mohli pokračovat k další úrovni. Nemůžete toho ale příliš zneužívat, Bubble Blast vám napoví maximálně jednou za den.

Přeji pěkné bublání.
[qr]https://market.android.com/details?id=com.magmamobile.game.BubbleBlast2&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *