TV Program – Televizní program pro Android

Aplikace TV Program – Televizní program je ke stažení v Android Marketu zdarma. Jak již samotný název napovídá, jde o prográmek určený všem, kteří sledují televizi, ať již každý den celý den nebo výjimečně.

Aplikace je ve slovenštině, přepnout do češtiny nelze, ale snad to pro našince nebude přítěží.

Hlavní obrazovka
Hlavní obrazovka

Hlavním navigačním prvkem aplikace je menu zobrazující seznam vašich oblíbených stanic. Těch si můžete navolit kolik chcete. Tedy do horního limitu 99 stanic, ale předpokládám, že to nebude příliš omezovat ani ty nejšílenější čumily. Aplikace od navíc dokáže zobrazit program 100 televizních programů, kdo je sleduje všechny, bude muset jeden z nich oželet. Program televizních pořadů si prográmek uchovává offline a má informace na 7 dnů dopředu.

ČT 24

Po kliknutí na jednu ze stanic se zobrazí seznam pořadů. Červeně jsou označeny pořady, které již proběhly, zeleně ty, které se teprve budou vysílat. Modře jsou zobrazeny pořady, které v televizi právě beží, u těchto je navíc také žlutá plnící se lišta indikující v jaké fázi se daný pořad nachází. Je-li tedy lišta již skoro plná, pořad bude brzy končit a nejspíš nemá smysl jej začít sledovat.

Nastavení notifikace

Hlavní nabídka disponuje dvěma dalšími šikovnými tlačítky. Stisknutím tlačítka Viac vysunete panel se všemi dostupnými programy. Tlačítko Všetky spolu potom slouží k zobrazení všech pořadů našich oblíbených stanic pohromadě, kde si můžete přehledně vybrat, co budete sledovat. Pokud váš oblíbený program dávají až za delší dobu, podržením prstu na pořadu si můžete nastavit upozornění, že se program začne vysílat, v menu případně můžete nastavit, jakou dobu před pořadem vás má notifikace upozornit.

[qr]https://market.android.com/details?id=com.androidsk.tvprogram&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *