Aplikace UPC Telefon vám umožní “volat z mobilu jako z pevné”

Společnost UPC nabízející kabelový internet, televizi a telefon přišla s aplikací, díky které budete moci volat, jako byste byli u své pevné linky. Za stejné peníze, ze stejného čísla, a to včetně roamingu. K dispozici budete mít také přehled o zmeškaných voláních na vaši pevnou linku a možnost přijímat příchozí hovory.

Pokud máte od UPC jakoukoliv telefonní službu, máte automaticky právo aplikaci používat. Ke zprovoznění budete potřebovat pouze přihlašovací údaje do zákaznické sekce Moje UPC. Pokud tyto údaje nemáte, můžete se zaregistrovat pomocí jména a čísla smlouvy.

Converted_file_5b1742fdConverted_file_a2b41efcConverted_file_34ebad7e

Ceník za volání je stejný jako pro vaše služby z domu. Na aplikaci se vztahují volné minuty a získáte plnou kontrolu nad domácím přístrojem. Jelikož můžou aplikaci současně používat až tři uživatelé, můžete se při přijímání hovoru přetrhnout, abyste to vzali zrovna vy. Pokud budete zrovna telefonovat, je možné, aby příchozí hovor přijal další z účastníků. Přes UPC tak můžete provozovat několik hovorů naráz. V případě, že budete volat přes aplikaci UPC Telefon a začne vám vyzvánět mobil na vaše mobilní číslo, hovor se po přijetí automaticky přeruší a po ukončení hovoru se k němu zase můžete bez problému vrátit. Jelikož UPC nabízí například 200 volných minut za 120 korun, nejde o úplně špatnou službu, pokud hodně voláte a nevadí vám, že se váš hovor bude tvářit, jako když voláte z pevné sítě.

Tolik k jakýms takýms pozitivům. Nyní se podíváme na samotnou aplikaci. Ta je jedním slovem příšerná. Grafika se zastavila u postaršího Gingerbreadu, a to včetně neohrožených tří teček ve spodní liště, pokud váš telefon postrádá fyzická tlačítka. Podle příspěvků uživatelů na tom není příliš dobře ani co se týče stability. Pokud máte smlouvu u UPC s aktivovanou službou telefon, tak vám ale nic nebrání si aplikaci vyzkoušet na vlastní kůži a zjistit, zda vám tento doplněk bude vyhovovat.

[appbox googleplay com.upc.phone.cz]

Zdroj: UPC

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *