Aplikace Link Bubble ve slevě a s novými vychytávkami

Ačkoliv Chris Lacy, vývojář aplikace Link Bubble, tvrdil, že nemá v plánu tuto svoji aplikaci nabízet za nižší cenu v akci, opak je nyní na omezenou dobu pravdou. K dispozici je pár vychytávek a také cena, která z krásných baťovských 99.99 korun klesla na polovinu na neméně krásných baťovských 49.99 korun.

Link Bubble je neobvyklý internetový prohlížeč, který se inspiroval u Chat Heads od Facebooku. Po kliknutí na jakýkoliv odkaz v jakékoliv aplikaci, kromě internetových prohlížečů, se vám tento odkaz otevře v bublině ukotvené na okraji displeje (v místě dle vašeho přání), a tam se načítá, aniž byste museli přestat s prohlížením právě procházeného obsahu. Pro příklad se hodí zajít ke Google+, kde se odkazů nachází celá řada. Abyste ale nemuseli čekat a hlavně, abyste mohli spokojeně pokračovat v procházení vašeho streamu, můžete se k otevřenému odkazu kdykoliv vrátit, až budete mít chuť. Bublina bude trpělivě čekat na okraji displeje, dokud ji ťuknutím neotevřete nad aplikaci, kterou momentálně prohlížíte.

Screenshot_2014-06-17-07-37-36Screenshot_2014-06-17-07-37-27Screenshot_2014-06-17-07-57-54

Ale nyní k novinkám. V naší zemi se sice jedná o schopnost nevyužitou, protože Google náš jazyk zatím nezahrnul, ale pokud máte telefon nastaven na anglický jazyk, můžete vesele používat akční frázi “Ok, Google”, po které následuje požadavek na to, co byste v prohlížeči chtěli udělat. Jelikož Google vypustil API tohoto hlasového pokynu, začíná se tento prodírat do všemožných aplikací, včetně Launcherů a, jak je vidět, bublinových internetových prohlížečů.

Další z bonusů, který Link Bubble přináší, tentokrát pro neplatící uživatele, je odstranění omezení pouze na jednu aplikaci. Nyní vám bude Link Bubble fungovat ve všech aplikacích v telefonu. Omezením tak pro vás nyní bude pouze možnost mít otevřenou jen jednu bublinu. Platící uživatelé mohou mít otevřených bublin nepočítaně, s možností jednoduchého přepínání mezi nimi posunem či ťuknutím na konkrétní bublinu, stejně, jako se tomu děje u záložek v klasickém internetovém prohlížeči.

Novinkou je také možnost vrátit již zavřenou bublinu, a to přes tlačítko, které se objeví ve spodní části displeje po zavření tlačítkem Zpět. Posledním z výčtu aktualizací je možnost (ač s přídomkem Beta) přepnout otevřenou stránku do takzvaného čtecího módu, kdy je stránka zbavena veškeré grafiky a je nabídnut pouze souhrnný text, abyste se nezdržovali ničím nepodstatným. Stejně funguje například aplikace Pocket.

Stejně jako omezení na jednu otevřenou bublinu, také tato schopnost ořezat stránku na pouhý text i akční fráze “Ok, Google” jsou dostupné pouze pro platící uživatele. Jelikož je ale nyní aplikace ve slevě, neměli byste váhat, protože stojí i za tu stokorunu, takže za padesát korun je to skvělá investice.

[appbox googleplay com.linkbubble.license.playstore]

Zdroj: Android Community, Obchod Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *