Angry Birds Epic – tahové RPG od Rovio

Rovio začalo na poli zábavy s jednoduchým “slide-and-shoot” konceptem, který vychází doteď. Od té doby už ale vydali spoustu jiných žánrů, než je pouze casual. Byl tu logický Amazing Alex, závodní Angry Birds Go a nyní je to tahové RPG Angry Bird Epic.

Hra je samozřejmě zdarma, protože Rovio si velmi oblíbilo Free-to-Play model, ve kterém nabízí exkluzivní obsah (nebo cheaty, chcete-li) za až téměř dva tisíce korun za položku. Věřím, že se najdou takoví, kteří nemají problém tento obnos zaplatit. Zde to není jiné a IAP se to ve hře jen hemží.

Ale o co vůbec jde. Vy budete samozřejmě hrát za ty hodné naštvané ptáky a proti sobě budete mít ta zlá zelená ohelmená prasata. Budete mít vždy k dispozici svoje kolo, ve kterém se musíte snažit zlikvidovat co možná nejvíce čuníků, protože jak skončí vaše kolo, začnou se ozývat právě prasata a likvidovat vaše opeřené bojovníky.

Converted_file_d5893f5c Converted_file_4b02b6d1 Converted_file_53b369c5

Ovládání je jednoduché, ale abyste nemuseli tápat, na začátku budete protaženi praktickým návodem a poté už budete vědět kam a jak sáhnout. Útok se provádí dotykem na vašeho útočícího ptáka a tažením směrem k zelenému protivníkovi. Pak už proběhne animace, odebrání patřičného počtu životů a další kolo.

Jak již bylo řečeno, hra Angry Birds Epic je zdarma s možností mnoha plateb v aplikaci. Jedná se ale převážně o jakési cheaty, které vás dříve a jednodušeji dostanou tam, kam byste se jinak stejně časem dostali. Jedná se rozhodně o zajímavý počin, který stojí za to vyzkoušet.

[appbox googleplay com.rovio.gold]

Zdroj: Obchod Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *