Swiftkey je nyní zdarma s možností dokoupit placená témata

Klávesnice SwiftKey patří mezi nejoblíbenější Android klávesnice. Nyní se nejspíš stane ještě oblíbenější, jelikož kolísavá cena mezi dvackou a stovkou je minulostí. SwiftKey nyní můžete stáhnout zadarmo a používat ji až do skonání věků.

Původní testovací verze zdarma byla z Obchodu Play odstraněna a SwiftKey tak má nyní pouze jedno želízko v ohni, které zvládne obsloužit jak telefony, tak tablety. Platební systém je stejný, jaký propagovala firma GO se svými produkty už před několika lety – vlastní aplikace zadarmo, skiny za “pár kaček”. K dispozici jsou ovšem také skiny zdarma, takže nebudete odsouzeni k jednomu jedinému vzhledu, pokud se vám nechce platit. Naopak ti, kteří již za SwiftKey zaplatili, dostanou balíček deseti skinů zdarma. Co se týče balíčků, ty si může zakoupit každý zvlášť, a to se slevou. Balíček pěti motivů vás bude stát 59 korun místo 24.99,- za jedno téma.

Screenshot_2014-06-11-13-07-50Screenshot_2014-06-11-13-07-37Screenshot_2014-06-11-13-07-17

Kromě změny monetizace se SwiftKey dočkal také dalšího vylepšení. Ti z vás, kteří používají Beta verzi této klávesnice, jsou s těmito vylepšeními již obeznámeni, pro ostatní to bude příjemné překvapení. Pokud často píšete čísla a vadí vám, že musíte buď přepínat do části klávesnice s čísly, nebo dlouze držet bolavý palec na horním řádku s písmeny, budete nadšeni. Můžete si zapnout jednu řadu znaků navíc, která bude zobrazovat právě čísla, takže nebudete muset nikam přepínat a vše budete mít k dispozici rychle a jednoduše.

Emoji se rozmáhají na Androidech dokonce i do příspěvků na Google+, a to díky tomu, že nativní klávesnice umožňuje vložit “smajlíka” z mohutné kolekce kamkoliv. SwiftKey toto nyní umí také a můžete tak do standardně psaného textu kdekoliv v telefonu umístit jednoho z více než 800 “imoudžů”. Je sice fakt, že na většině míst se tento obrázek nezobrazí, ale třeba právě v Google+ ho ostatní uvidí.

Screenshot_2014-06-11-13-35-44Screenshot_2014-06-11-13-22-02Screenshot_2014-06-11-13-23-44

Vylepšení se dočkaly také nudnější a neviditelnější části aplikace, jako je lepší predikce, zajímavější zobrazení cesty při psaní metodou Flow či nové jazyky. Čeština je dostupná již dlouho, takže zde žádná vylepšení nehledejte.

SwiftKey je skutečně výborná klávesnice, která se přechodem k hernímu modelu Free-to-Play snaží dostat k ještě více zákazníkům, než jsou ty ubohé miliony.

[appbox googleplay com.touchtype.swiftkey]

Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *