Únik informací – nové zprávy o displeji Samsungu Galaxy Note 4

Gsmarena.com přichází každou chvílí se zajímavými novinkami z oblasti android technologie od svých anonymních zdrojů. Ve velké většině se jedná o pravdivé informace, které jsou následně potvrzeny na oficiálních tiskových konferencích dané společnosti. Tentokrát portál přichází se zvěstí o displeji Samsungu Galaxy Note 4.

Smartphone aktuálně vystupuje pod modelovým označením N910x. Poslední znaménko poukazuje na různé verze modelu. Pod číslem 0 se nachází smartphone s čipsetem Exynos a pod číslem 5 Snapdragon. Číslo 6 je LTE verzí a dvojka Dual SIM. Zdroj uveřejnil, že displej Galaxy Note 4 bude naprosto shodný jako u předchůdce, tedy 5,7 palcový. Vylepšení pocítíme u rozlišení, které povyroste na 2560 x 1440 bodů.

Note2-Official-11

Poprvé jsme svědky toho, že s nástupem nové generace tabletů neroste úhlopříčka. Pokud by se Samsung chtěl držet své doposavadní tradice, musel by Galaxy Note 4 disponovat úhlopříčkou 5,9 palců. Pokud se podíváme i na další parametry, nesmíme opomenout vodotěsnost a 20,1 Mpix fotoaparát. Trojrozměrný displej je prozatím ve fázi spekulací a není potvrzený.

V případě, že ho výrobci zakomponují, objeví se na boční straně nejrůznější prvky v podobě aplikací nebo kontakty. Trojrozměrný displej si nechala společnost Samsung v nedávné době patentovat. Zatím se však neví, jestli je tento koncept dotažen do zdárného konce.

Zdroj: gsmarena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *