Nový design aplikace Telefon se objevil na oficiálním Nexus Twitter účtu

Chtělo to aktualizaci na Android 4.4 KitKat, aby se android dostal do co nejšedivějších barev, a teď to zase vypadá, že rozmanité palety jsou to, co Google chystá. Po oficiální aktualizaci aplikace Google Keep se na povrch derou informace o grafickém faceliftu Gmailu, Google Kalendáře a samozřejmě nemůžou chybět informace o nových ikonách. Aplikace Telefon se, jak je vidět, dočká nového designu také.

Poslední dobou se informace o grafických aktualizacích Google aplikací objevují téměř každý týden. Nikdo neví, kdy by tyto grafické inovace mohly přijít mezi běžné smrtelníky, ale pár měsíců si nejspíš ještě budeme muset počkat. Je možné, že nějakou oficiálnější ochutnávku dostaneme již během letošního Google I/O, které se koná 25. a 26. června v San Franciscu. Ovšem také se můžeme dočkat až v další verzi Androida a/nebo s příchodem nového Nexus zařízení, ať už s číslovkou 6 nebo 8.

Current-Android-dialerRedesigned-dialer

[one_half]
Původní design
[/one_half]

[one_half_last]
Nový design
[/one_half_last]

Na oficiálním Twitter účtu Nexus zařízení se objevil screenshot, který se tam dostal nejspíš nedopatřením. Jeden uživatel se ptal, jak se dostane k více informacím o historii volání a poprosil o screenshot. Tento byl vytvořen pravděpodobně z neveřejné verze Androida. Místo šedivé všude kolem se nyní díváme na tři odstíny modré s ikonou pracovního telefonu.

Zdroj: Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *