Droptest Samsungu Galaxy S5 – pád na zem, pád do vody a výstřel z odstřelovačky

Droptesty se už nedělají proto, aby uživatelé/potenciální vlastníci viděli, jak si to které zařízení povede v případě, že vám omylem spadne. Důležité jsou teď počty shlédnutí na YouTube, takže se dočkáváme takových bizarností, jako je mlácení do vlajkové lodi korejského výrobce kladivem nebo střet s odstřelovací puškou.

Nevím jak vy, ale já vždy společně s telefonem nosím v kapse minimálně jednu odstřelovačku. Je proto dobré vědět, co se stane, pokud zbraň znenadání spustí a projektil, opouštějící hlaveň rychlostí přesahující 800 m/s, se setká s tvrzeným sklem Gorilla Glass. Je ochranné sklo dostatečně pevné i na takový nápor?

Ve videu níže najdete nejen střet odstřelovací pušky a telefonu Samsung Galaxy S5, ale také dva smysluplné droptesty, jejichž výsledek může být skutečně k něčemu dobrý. Pád telefonu na betonovou tvárnici dopadne ještě dobře, nikoliv už dopad z výšky do akvária plného vody. Jelikož je ve videu několik záběrů z vysokorychlostní kamery, je v prvních dvou případech na co se dívat.

Možná vám teď zkazím překvapení z videa, ale z telefonu po kolizi s letícím projektilem nezůstane téměř nic. A musím podotknout, že zbytečné ničení takto drahých zařízení mi přijde jako ohromné plýtvání, a to i přes to, že mě Samsung Galaxy S5 nechává chladným. Tak se na tu spoušť podívejte sami.

Zdroj: Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *