Začne Acer vyrábět primárně pro Chrome OS?

Pokud se podíváme trochu z bližší perspektivy na úplně novou aktualizaci systému Chrome OS, zjistíme, že kromě vylepšení výkonu se zde nachází i několik příjemných změn. V první řadě si nelze nevšimnout nové možnosti zobrazení softwarové klávesnice nebo funkce s dotykovým ovládáním.

Při výčtu novinek nesmíme zapomenout na umožnění synchronizace disku Google Drive v offline režimu. V nové aktualizaci je také možné připnout panely a otevřená okna na stranu displeje. V neposlední řadě bude široké veřejnosti představen i tablet se systémem Chrome OS, který by se podle aktuálních spekulací měl vyvinout pod zastřešením společnosti Acer.

Společnost Acer se zdá být žhavým kandidátem i proto, že Google s ní v letech 2011 podepsal spolupráci na výrobu Chromebooků. Acer by tento krok určitě uvítal, jelikož na trhu s operačním systémem Android nezažívá nejlepší období. Originalita ve vodách Chrome OS by možná mohla být přesně tím, co společnost potřebuje. Prozatím jde jen o spekulace, takže si na vývoj situace počkejme.

Zdroj: AndroidAuthority

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *