Humble Bundle: PC & Android 9 – zaplaťte 80, dostanete 6

Humble Bundle pro vás jistě není ničím novým, protože se s ním na našich stránkách setkáváte pravidelně. Dnes přichází znovu a tentokrát jde o kombinaci her pro PC i Android.

Částka, kterou za všechny hry zaplatíte je teoreticky libovolná. Ovšem, aby každý nechtěl za jeden dolar všechno, má to svůj háček. Dvě hry jsou dostupné pouze v případě, že zaplatíte více než je momentální průměr. Tento průměr v tuto chvíli vychází na $3.78, což je na naše příjemných 75 korun. Tato cena ovšem většinou během trvání akce roste, protože se najde několik dobrodinců, kteří přispějí větší částkou. Nejedná se totiž pouze o platbu za hry, ale zároveň zaplacením pomáháte charitě. Jak je u Humble Bundle dobrým zvykem, je jen na vás, kolik dostanou vývojáři té které hry, kolik dostanou tvůrci samotného Humble Bundle a kolik dostane charita.

Pojďme se ale kouknout hrám na zoubek:

[highlight color=“red“]Broken Sword 2: The Smoking Mirror[/highlight]

Klasickou point-and-click adventuru Broken Sword asi netřeba příliš představovat. Jedná se o legendární počin legendárního Charlese Cecila z roku 1997 a jde o pokračování prvního dílu. Opět se setkáme s Nicole Collard a Georgem Stobbartem a opět budeme rozplétat nějakou tu záhadu. Tentokrát půjde o husarský kousek intrik a podvodů kolem záhady Mayského kamene.

Hra měla ve svých dobách velmi vysoké hodnocení a prodala kolem milionu kopií. Hru můžete v Obchodě Play nalézt za cenu kolem 130 korun.

[appbox googleplay uk.co.revolution.bs1dc]

[highlight color=“green“]Bridge Constructor[/highlight]

Hra Bridge Constructor nabízí přesně to co její název předesílá – stavění mostů. Stanete se architekty a konstruktéry v jedné osobě a budete se snažit na rozličných místech vytvářet rozliční mosty tak, aby po nich zvládlo přejet jak lehké auto, tak těžký kamion. Jednoduché prostředí pro stavění se střídá s pěknou 3D grafikou, kde se můžete podívat, jak váš most bojuje s nájezdy těžké techniky. Tato hra se v Obchodě Play nachází za necelých 50 korun.

[appbox googleplay com.headupgames.bridgeconstructor]

[highlight color=“blue“]Type:Rider[/highlight]

Type:Rider je zajímavá hra, jejíž název sice působí, že se budete učit psát, ale fakt je ten, že jde o 2D puzzle hru, se kterou se projdete dějinami typografických stylů a technik. Ovládat budete dvě nerozdělitelné tečky, které musíte dostat na konec každého levelu. Bude to chtít zabrat hlavou, abyste vyřešili všechny hádanky nacházející se na nejznámějších písmech, jako jsou Helvetica, Times New Roman, Comic Sans a podobné.

Hra nabízí příjemnou hudbu, kterou si, stejně jako některé další, můžete po nákupu stáhnout ve formátu flat nebo mp3. Type:Rider najdete v Obchodě Play za 74 korun.

[appbox googleplay com.bulkypix.typerider]

[highlight color=“orange“]Ravensword: Shadowlands[/highlight]

Ravensword: Shadowlands je akční RPG, ve kterém se budete snažit přežít poté, co jste úspěšně přežili válku. Budete mečem, šípy a podobnými středověkými zbraněmi bojovat proti monstrům ne nepodobným dinosaurům. Budete létat na křídlech obřích ptáků, bojovat s trolly a budete se celou dobu snažit přežít. Čekat vás nebude nic menšího než záchrana světa.

Tato hra se v Obchodě Play nachází za překvapivých 140 korun.

[appbox googleplay com.crescentmoongames.ravensword2]

[highlight color=“yellow“]Kingdom Rush[/highlight]

Klasická tower deffense arkáda s příjemným komiksovým vzezřením, to je Kingdom Rush. Budete bránit království proti nájezdům trollů, ogrů a podobných monster. Občas se k vám bude snažit přitulit i něco většího než je obyčejný humanoid a to teprve začne být pořádná řež. Budete si moci vylepšovat útočící věže, měnit strategii a snažit se zabránit průchodu byť jediného záškodníka.

Kingdom Rush je pěkná a celkem kultovní záležitost, kterou v Obchodě Play najdete za dvacku, takže je překvapivé, že tato hra je jedna ze dvou, které získáte pouze pokud zaplatíte více než je momentální průměr.

[appbox googleplay com.ironhidegames.android.kingdomrush]

[highlight color=“brown“]Knights of Pen and Paper +1 Edition[/highlight]

Klasické RPG, kde jste se pohybovali okýnko po okýnku, nikoliv plynule, byly (pro mě z neznámého důvodu) velmi populární a jelikož tato doba dává potřebným co chtějí, a lidé chtějí retro, můžeme se vrátit do devadesátých let s hrou Knights of Pen and Paper +1 Edition. Vybírat si budete moci z několika tříd bojovníků, jako jsou rytíři nebo mágové, vybírat si budete moci i boje, do kterých jít či nejít a čeká na vás také spousta vylepšování nejen vaší osoby.

Pokud vás lákají tahové strategie, pixelovatá grafika a možnost hromady nastavení v klasických RPG, tato hra je pro vás jako dělaná. Knights of Pen and Paper +1 Edition najdete v Obchodě Play za 65 korun a jedná se o druhou bonusovou hru dostupnou pouze po zaplacení částky vyšší než je průměr.

[appbox googleplay br.com.beholdstudios.knightspp]

Koupit či nikoliv?

Jednoduchými počty se dobereme k hodnotě her ve výši circa 480 korun, takže v případě, že byste všechny hry koupili zvlášť, ušetříte kolem 400 korun. To už stojí za zvážení. Navíc, jak je u Humble Bundle dobrým zvykem, se během trvání akce dočkáme ještě minimálně dalších dvou, ale spíše tří her, které se přidají k těm dvěma, získaným po zaplacení nadprůměrné částky.

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *