Captain America: The Winter Soldier v Google Play

Hry podle filmů, obzvláště ty, které jsou vytvořeny zase podle komiksů, jsou poměrně oblíbené a mezi hlavní propagátory pro platformu Android patři firma Gameloft. Svou nechuť k této firmě nijak neskrývám, ale je pravda, že dokážou občas udělat hru, která není naprosto zničená nesmyslnými nákupy v aplikaci.

Film Captain America: Návrat prvního Avengera (v původním znění jde o Zimního vojáka, ale zahraniční filmy prostě musí jít do české distribuce s názvem pozměněným) jde u nás do kin ve čtvrtek, a tak máte možnost užít si Zimního vojáka ještě před jeho premiérou.

Gameloft sice tentokrát zvolil jinou platební morálku, než je u něj zvykem, ale stejně si neodpustil spoustu doplňků, které vám ulehčí postup. Zdarma si můžete stáhnout hru, která nabídne dva levely. Poté po vás bude chtít necelých 60 korun pro odemknutí plné hry. Přijde mi to jako slušná cena, ale musíte se k tomu vyjádřit sami, podle toho zda vám hra má co nabídnout.

Converted_file_d7019bb7Converted_file_997d59b1Converted_file_a1e198bb

Grafika hry je příjemně komiksová a vypadá velmi dobře. Fascinující je to, že hra jako taková má kolem 20 MB a po prvním spuštění si řekne jen o dalších necelých 90 MB. To je s ohledem na časté překračování 1 GB místa u jiných stříleček velmi příjemné. Oproti jiným hrám budete telefon držet na výšku a ovládat hlavního hrdinu můžete buď d-padem nebo dotyky po displeji. K dispozici budete mít i speciální bonusy, které vám ulehčí postup. Ty si můžete také dokoupit.

Co se týče hratelnosti, tak to vypadá na něco extrémně jednoduchého. Minimálně po projetí pár levelů stačí vždy kliknout na nepřítele a i když je jich kolem vás spousty, Captain America si to postupně vyřídí se všemi bez nutnosti vašeho zásahu.

Gameloft mě opět nezklamal. Místo něčeho zajímavého je to jen další tuctovka pro masy, kterým nevadí hrát pořád dokola to stejné, jen s různou grafikou, postavami a příběhem. Problém vidím také v tom, že pro hraní hry potřebujete neustálé připojení k internetu.

Zdroj: Phandroid

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *