Nový HTC One (M8) se začne prodávat v den představení

Samsung a HTC spolu neustále soupeří se svými vlajkovými loděmi, minimálně co se týče dat v kalendáři, respektive představení jejich vlajkových lodí. Ačkoliv to na prodejích HTC nejde vidět, není to poprvé, co je oficiální představení vlajkové lodi a její následné vypuštění do prodeje velmi blízko termínu, kdy do světa vyplouvá také vlajková loď firmy Samsung.

Aby se lidem nepletly názvy, přišel tchajwanský výrobce s další verzí modelu HTC One. Osobně tohle nechápu, protože každý model by měl mít svůj jasný název. Dobře, nový HTC One má kódové označení M8, ale stále je prezentován jako nové (či Nové?) HTC One s M8 v závorce.

nexusae0_Bg1wZ9YCUAEzE7V

O tomto modelu se toho profláklo už opravdu mnoho, včetně jedné ‚recenze‘, která jednoho mladíka, a dost pravděpodobně hlavně jeho rodiče, jistě stála, nebo ještě bude stát, nemalé problémy (a to pravděpodobně hlavně finanční). Kromě jiného to je i datum, kdy bude telefon oficiálně představen. Tím datem je 25. března tohoto roku a kromě představení se na toto datum plánuje také jeho vypuštění do některých obchodů. Jedním takovým, který 25. března uvede Nový HTC One (M8) na pulty svých obchodů je britský Carphone Warehouse. Pravděpodobnost, že se HTC One (M8) začne 25. března prodávat také u nás je celkem mizivá, ale dřív nebo později se ho určitě dočkáme.

Předpokládané specifikace tohoto modelu budou FullHD 5.0″ Super LCD3 displej, procesor Snapdragon 801, 2GB RAM, 16/32/64GB místa, podpora microSD karet až do výše 128GB a nejnovější Android 4.4.2. Velikost 146.4 x 70.6 x 9.4 mm a váha enormních 160 g.

Jen aby bylo jasno, Samsung Galaxy S5 se začne prodávat 11. dubna, takže HTC bude mít 17 dnů na to, aby se dostal nedočkavým nových modelů pod kůži a vyfoukl Samsungu co nejvíc jeho zákazníků.

Zdroj: Android Police, evleaks, GSM Arena  (specifikace)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *