Oppo Find 7: specifikace a videopozvánka na oficiální představení

Oppo je značka, která se v našich končinách stále příliš nenosí. Problém není v tom, že by neměla co nabídnout, ale bohužel Oppo mnoho tuzemských prodejců nenabízí. Že je to rozhodně škoda, o tom jsme přesvědčováni neustále. Poslední představený kousek není, minimálně parametry, také k zahození.

600x802xoppo-find-7-10802.jpg.pagespeed.ic.JN8sgH8weK

Než se dostaneme k samotnému zajímavému videu, kde je Oppo Find 7 dobře vidět, představíme si jednotlivé parametry, které stylově ‚unikly‘ jako fotka sešitu, kde jsou poznámky o tomto modelu ručně zapsány. Velikost displeje je, podle mne, enormních 5.5″ s rozlišením FHD, tedy 1920 × 1080 px. Mluví se ovšem také o druhé verzi, která nabídne dokonce 2560 × 1440 px. Ptám se, kde tohle skončí. No nic, dále. Vše to bude pohánět jeden z nejrychlejších procesorů současnosti, a to Qualcomm Snapdragon 800. 2 GB paměti bohatě vystačí na všechny aplikace a dat můžete uložit až 16 GB. Co se týče optiky, najdete na přední straně 5MP fotoaparát a na straně zadní 13MP. Díky technologii multi-shot budete ovšem schopni vytvořit fotky o velikosti až 50 MP!

Z další výbavy je potřeba vypíchnout 4G LTE připojení k internetu, oblíbenou podporu microSD karet a baterii, která nebude napevno přidělána. Pamatujete si ještě, kolik povyku kdysi bylo, když s nevyměnitelnou baterií přišel Apple?

No a teď se vrhněme na pozvánku. Jak je ve videu vidět, Oppo Find 7 spatří světlo světa oficiálně dne 19.3.2014. Cena, za kterou by se měl začít prodávat, se snad bude pohybovat kolem 3000 Yuanů, což je asi 10 000 Kč. Otázka, jestli se k nám Find 7 někdy oficiálně podívá, zůstane ještě dlouho nezodpovězena.

Zdroj: GizChina

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *