Android hry pro nejmenší, díl 1.: Snow Cones

Nezáleží na tom, jestli jste staří nebo mladí. Hry jsou určené pro široké spektrum uživatelů. Tuzemské portály se doslova předhánějí v tom, kdo přinese recenze o nejnovějších hrách s nadupanou grafikou jako první. V honbě za komerčními tituly se však zapomíná na naše nejmenší. Určitě jste zažili situaci, kdy potřebujete na malou chvíli děti rychle zabavit. V takovém případě se hodí mít po ruce Android hry pro nejmenší. Proto vznikl tento seriál, kde vás budeme informovat o free hrách pro nejmenší, které je budou bezesporu bavit. Neříkám, že by se měl tablet stát nedílnou součástí dětského života, ale jako pomocník pro uklidnění ratolestí se skvěle hodí. Na seriálu spolupracuji společně se svou pětiletou dcerou, která vlastní svůj osobní tablet a na vyžádání mě seznámí s roztomilou hrou, která bude možná bavit i vaše děti.

unnamed (4)

Jako první vám představím hru Snow Cones, kde máte velmi jednoduchý úkol. Spustíte hru a na obrazovce se objeví party kužel. Nejdříve je potřeba ho naplnit tříští. Zpoza kelímku začnou vyskakovat kostky ledu, stačí jen klikat a led se rozdrobí do připraveného kornoutu.

unnamed (3)
Následně je vše jen o fantazii každého dítěte. Hra nabízí celou řadu ozdob a ingrediencí. Nechybí ani sladký sirup a malovánky na kelímek. Na samém konci jen zastrčíte lžičku a můžete se pustit do mlsání.

[appbox googleplay com.absoluteappsmedia.android_snowconesfree&hl=cs]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *