Pirates Journey: Caribbean Wars – staňte se vládcem pirátské zátoky

Říkáte si, že Tower Defense her je na scéně jako hub po dešti? Ano, dáváme vám za pravdu. Zároveň se nabízí další otázka, a to proč tomu tak je. Chytlavá herní tematika, jednoduché ovládání a vytříbená taktika. Když všechny tyto tři aspekty dáte do jednoho kotlíku, vznikne vám prvotřídní bašta.

Pirátské dobrodružství předkládá možnost stát se vládcem celého Karibiku. Úkol to není vůbec jednoduchý. Budete nuceni postavit dokonalou obranu, ale i vycvičit odvážné piráty. Pirates Journey: Caribbean Wars je skvělou kombinací útočného a obranného režimu. Na jedné straně si za utržené suroviny stavíte a vylepšujete základnu v podobě přístavu a na straně druhé se vrháte střemhlav proti nepříteli. Hra má svižné tempo a zkrátka nenudí.

unnamed (1)

V obranném systému nechybí kvalitní věže, které lze postupem času vylepšovat na základě stejného principu jako u ostatních obdobně laděných TD her. Při obranných akcích se toho moc získat nedá a už vůbec ne na chod celé pirátské zátoky, proto musíte ze svých útrob vyhnat bandu nezodpovědných, zato krvelačných pirátů i s kapitánem. Zlaté zdroje jsou na dosah. Za protivníka si můžete vybrat i někoho z tisíců online hráčů z celého světa a časem se stát nejmocnějším pirátem v Karibiku.

unnamed

Hra je nová a byla na Google Play umístěna v polovině února. Těšit se můžete na více než 15 druhů obranných věží a více než 10 unikátních bojovníků s odlišným stylem hry. Skóre můžete porovnávat s přáteli na Facebooku i na Google +. Hra je k dispozici zdarma, takže vám v cestě za zábavou nic nestojí.

[appbox googleplay com.sevenpirates.piratesjourney&hl=cs]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *