GT Racing 2 od Gameloftu zdarma ke stažení v Obchodě Play

Real Racing 3 od EA Games má po CSR Racing dalšího konkurenta. S GT Racing 2: The Real Car Experience, jak zní celý název, přišel Gameloft mezi fanoušky spálených gum a uřvaných motorů, aby jim zdarma nabídl famózní zážitek z řízení rychlých aut, které by si v reálu většina hráčů nikdy nemohla dovolit…

GT Racing 2 nabízí k dispozici 67 druhů aut od 35 výrobců. Najdete zde taková jména jako jsou Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford nebo skutečnou Mazdu Raceway Laguna Seca. K dispozici budete mít kolem 1400 událostí, zahrnujících klasické závody, duely nebo knockouty. Každý týden budete mít k dispozici 28 nových výzev, díky kterým budete moci vylepšovat vaše schopnosti a třeba i vyhrát nové auto zdarma.

Famózní grafika, kterou se Gameloft chvástá, nabídne kromě prosluněných dní také dny deštivé či zamračené. Změny počasí budou střídat i změny dne a noci. Pokud vás přestane bavit hrát sám za sebe, můžete k závodu vyzvat přítele.

gt21gt23gt22

Hra je zdarma, takže se dá očekávat, že bude protkána mikrotransakcemi. Jak se ovšem vývojáři GT Racing 2 dušují, nebudete už muset čekat nebo platit za opravy. Nakupovat budete pouze součástky a nová auta. Výsledný příjemný zážitek ze hraní by tak neměl být ničím deformován a pokud budete dostatečně šikovní a trpěliví, mohli byste závodit i bez placení reálnými penězi. Za mě mohu říct, že ať je hra sebevíce oproštěna od nutnosti nějaké peníze utrácet, pokud mě baví a hraji ji, koupím si něco alespoň za částku, kterou bych za hru normálně utratil, pokud by nebyla Free-to-Play.

Minimální verze podporovaného systému je Android 2.3, ale někteří uživatelé si stěžují na problémy se spuštěním například na nejnovějším Nexusu 5 a dalších několika zařízeních. Tento problém snad bude brzo odstraněn některou z následujících aktualizací.

[appbox googleplay com.gameloft.android.ANMP.GloftRAHM]

Zdroj: Obchod Play, Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *