Changelog Droid – mějte své aplikace pod kontrolou

Changelog Droid je malou vychytávkou pro všechny moderní uživatele, jež chtějí mít neustálý přehled nad svým telefonem nebo tabletem. Základní funkce Changelog Droidu spočívá v absolutní kontrole nad všemi změnami, ke kterým dochází v průběhu aktualizací nainstalovaných aplikací. Díky této utilitě získáte přehled o všech možných vylepšeních a zcela nových funkcích pro váš přístroj. Mějte veškeré informace pod jednou střechou a získejte jistotu, že v technologickém pokroku nikdy nebudete pozadu.

Changelog Droid je chytrou aplikací, která vám ušetří spoustu času s vyhledáváním aktuálních novinek z obchodu Play. Budete informováni o všech nově vytvořených verzích i o dostupných aktualizacích. Tato služba vám chronologicky seřadí všechny aplikace v přesném pořadí dle poslední aktualizace. Spuštěním získáte potřebné informace o možných vylepšeních a provedených změnách. Musíme tedy podotknout, že Changelog Droid neumí přímo aktualizovat jednotlivé aplikace ve vašem seznamu, ale poskytne vám výpis aktuálních novinek. Jde tedy o takového malého pomocníka s vyhledáváním.

Od verze 3.0 je prostředí programu ve stylu Holo UI. Po designové stránce tomu nemůžeme nic vytknout. Senzačně vám poběží, jak na Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich, tak i na starších verzích od 2.0 výše.

Pojďme si aplikaci trochu přiblížit. Ihned po spuštění se vám načte Latest Changes, kde naleznete výše zmíněný chronologický seznam posledních aktualizací od nejstarší po nejnovější. Jakmile na vámi zvolenou aplikaci tapnete, objeví se plovoucí menu s přednastavenou nabídkou

  • Open – spustíte program.
  • Version History – zde naleznete historii aktualizací.
  • Play Store – otevřete stránky obchodu Play.
  • Info – tato záložka vám poskytne podrobné informace o aplikaci.
  • Uninstall – touto položkou celý program odinstalujete.
  • Skip – vyřadíte aplikaci ze seznamu a changelog přestane nabízet její aktualizace.
  • Share – můžete odeslat informace o novinkách na sociální sítě, mailem a dalším způsobem.

V případě, že se posunete o další záložku vlevo, tak narazíte na sekci Updates. Zde naleznete přehledné vyobrazení veškerých aktualizací, jež ve svém telefonu prozatím nemáte. Díky této kategorii se vám otevírá jedinečná možnost získat poslední důležité informace o přínosu daného vylepšení. Podle toho se následně rozhodnete, jestli je pro vás aktualizace přínosná.  Záložka ihned vpravo od hlavní se nazývá All apps, kde objevíte ucelený a zároveň velice přehledný seznam programů s vypsanými novinkami. Poslední záložkou celé aplikace je Backlist, která se nachází zcela v pravé části. Ta vám odhalí veškeré programy, které jste vyřadili z automatického vyhledávání aktualizací. Na veškeré změny v Changelog Droidu se můžete nechat upozorňovat v notifikační liště.

Instruktážní video zde

Nastavení parametrů je velmi obsáhle, což vám umožní naprosto přesnou filtraci požadovaných informací. S programem se naučíte pracovat během krátké chvíle. Jde o velmi jednoduchý nástroj, který vám zkrátí cestu k důležitým updatům. Díky Changelog Droid už nebudete muset procházet v obchodě Play všechny programy a pracně se domáhat informací o užitečnosti a přínosu posledních verzích vaší oblíbené aplikace. Changelog Droid je k dispozici ve verzi zdarma s implementovanou reklamou nebo v podobě premium za necelých 40kč s absencí reklamního sdělení.

Verze zdarma

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cypressworks.changelogviewer[/qr]

 

 

 

 

Premium verze[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cypressworks.changelogviewer.premium[/qr]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *