Aplikace Hangouts 2.0 se přiřítila do Obchodu Play

Spousta lidí si z dlouhé chvíle a nedočkavosti radši nainstalovala dostupnou verzi z Android Police nebo jiného internetového periodika, ti co ale počkali, se nyní dočkali. Hangouts s podporou SMS je nyní ke stažení v Obchodě Play.

Aplikace Hangouts 2.0 se poprvé objevila v nejnovějším KitKat aka Android 4.4 systému. Odtud putovala ve formě .apk souboru na internet a odtud do přístrojů nedočkavých uživatelů. Jak jsme již psali, těšit se můžete na animované GIF obrázky, odesílání polohy jednoduchým zmáčknutím čudlíku a samozřejmě také podpory SMS a MMS. Nicméně ačkoliv je podpora polohy a animovaného GIFu dostupná pro všechny, kteří mají Android ve verzi 2.3 a vyšší, podpora SMS a MMS je dostupná jen a pouze pro verze 4.0+.

Nově se z aplikace také dozvíte, zda je dotyčný člověk (pokud je připojený) připojený přes počítač nebo pomocí mobilní aplikace. Také můžete světu sdělit v jaké jste zrovna náladě a zda zrovna netelefonujete.

ho2ho1

Pokud budete Hangouts využívat jako hlavní aplikaci na SMS zprávy, budete je mít zamíchané mezi všechny diskuse, co na Hangouts máte. Budou ovšem označeny drobně napsanou zkratkou ‚SMS‘, takže rozlišíte, že nepíšete zadarmo po internetu, ale za těžce vydělané peníze přes SMS. Možnost mít Hangouts jako hlavní aplikaci pro SMS můžete ovšem také vypnout, a to v nastavení aplikace, respektive přímo v nastavení přístroje u Androidu 4.4 KitKat, kam se můžete dostat také přes nastavení v Hangouts.

[appbox googleplay com.google.android.talk]

Zdroj: Obchod Play VIA Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *