Principia: logická fyzikální skládačka, která vás dostane

Logické fyzikální hry jsou velmi populární, a to už jenom proto, že v nich jsou fyzikální zákony dotaženy do detailů. Nyní se na trhu objevila skládací hra, která je zcela unikátní svým provedením. Skládáte mechanické věci a drobné roboty, kteří skutečně fungují. K dispozici vám bude mnoho součástek, obvodů, ale především perfektní atmosféra hry, která si získala srdce mnoha uživatelů.

Principia je název hry, která potěší každého kutila, ale i kohokoliv dalšího, kdo si chce užít nevšední zábavu. Ve hře jde především o logické úkoly založené na sestavování robůtků a cest z jednotlivých součástek. Samotná hra má několik módů, v každém z nich si užijete něco jiného. Jedním z nich je sestavování cesty tak, aby přes ni mohl robot projít.

nexusae0_2-21Obzvláště si zde vyhrajete s magnety, větráky, odstředivou silou a mnoha komplikovanějšími díly. Další z módů je dobrodružství. Musíte se dostat přes džungli vytvořenou ze součástek a nebezpečných robotů. Skvělé je, že vše podléhá skutečnosti a každou věc byste si mohli i reálně sestavit.

nexusae0_3-2

Tím je inspirován i další mód, ve kterém si můžete sestavovat cokoliv, co budete chtít. Můžete si vytvořit různé roboty, mechanismy, překážkové dráhy a cokoliv dalšího. Hra je vysoce návyková. Odehrává se v příjemném prostředí kolem dřevěné textury vaší pracovny.

nexusae0_16

Zřejmě nejzajímavější pro vás bude již zmiňovaný mód, kde musíte řešit logické úkoly. Ovšem není to nic snadného. První úkoly pro vás budou triviální, ale u některých se skutečně zapotíte. Hra sice není zdarma, ale je natolik propracovaná, že by byl hřích, aby z toho její vývojáři nic neměli.

[appbox googleplay com.bithack.principia&referrer]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *