ZTE Blade Q: tři velikosti displeje a stejný hardware

Čínské ZTE se dostává ke slovu čím dál víc a pěstuje si renomované jméno. K poměrně širokému výčtu jeho modelů nyní přibyl nový model Blade Q, který přijde hned ve třech velikostech označených Blade Q Mini, Blade Q a Blade Q Maxi.

Nejmenší z nich se chlubí čtyřpalcovým displejem o rozlišení 480 x 800 pixelů. O výkon se postará 1,3GHz dvoujádrový procesor. Sekunduje mu 1 GB operační paměti. V nitru tohoto krasavce též najdeme kapacitu 4 GB. Ne zádech Blade Q Mini ponese 5Mpx fotoaparát. Celé toto seskupení pohání 1500mAh akumulátor.

ZTE Blade Q pak nese 4,5″ FWVGA displej o rozlišení 480 x 854 pixelů, což není nikterak převratná hodnota. Co se procesoru, operační a interní paměti týče, nabídne naprosto stejnou výbavu, jako tomu bylo u menšího bratříčka. Na rozdíl od něj však nese 1800mAh akumulátor a 0,3Mpx přední kamerku.

ZTE-Blade-Q

 

Posledním přírůstkem do modelové řady Blade se stává Blade Q Maxi. Ten dostane 5″ displej o slabém rozlišení 480 x 854 pixelů. Zbytek specifikací je shodný s dvojicí předchozích přístrojů s tím rozdílem, že Blade Q Maxi ponese 2000mAh akumulátor.

Všechny přístroje dostanou do vínku operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Ceny nám zatím bohužel nejsou známé. Na druhou stranu víme, že trojice těchto krasavců bude dostupná v Evropě. S největší pravděpodobností se s nimi setkáme i v našich končinách.

Zdroj: Engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *