Motorola Moto G: střední třída za přiměřenou cenu již brzy

Americká Motorola v našich končinách není zrovna často viděným výrobcem. Neznamená to však, že se sem nedostane vůbec. Nyní unikly informace o chystané novince Motorola Moto G.

Podle dostupných zdrojů se jedná o přístroj s úhlopříčkou 4,5″ a rozlišení 720p. Displej je krytý ochranným sklíčkem Gorilla Glass. Pohonnou jednotkou tohoto krasavce se stal čtyřjádrový procesor Qualcomm o taktu 1,2 GHz.

Interní kapacita činí slabých 8 GB, z čehož vyplývá, že se pravděpodobně setkáme i se slotem pro microSD karty. Co se optické výbavy týká, můžeme se těšit na 5Mpx snímač na zádech přístroje, který je schopen pořizovat video v rozlišení 720p. Vpředu se pak setkáme s 1,3Mpx kamerkou.

Motorola-Moto-G

Při pohledu na konektivitu zjistíme, že tento krasavec dostal do vínku Bluetooth 4.0, Wi-Fi, HSPA+ a GPS. Na trh přijde Motorola Moto G s Androidem ve verzi 4.3 Jelly Bean, což je škoda vzhledem k tomu, že by nebyl problém osadit ji nejnovější verzí Androidu 4.4 KitKat. O dostatek energie se postará akumulátor s kapacitou 1950 mAh.

Novinka též prý nabídne verzi se dvěma sloty na microSD kartu. Její cena se podle dostupných informací bude pohybovat okolo 135 liber. Doufejme tedy, že se dostane i do Evropy.

Zdroj: GSMArena.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *