LG G Flex: zahnutý displej, Snapdragon 800 a akumulátor s kapacitou 3500 mAh

O LG G Flex jsme slyšeli již spoustukrát. Nyní však přichází oficiálně. Známe všechny jeho specifikace i funkce Pojďme se tedy podívat na to, jak první zahnutý smartphone od LG vypadá.

Zahnutí je na rozdíl od jeho úhlavního a vlastně jediného konkurenta v podobě Samsungu Galaxy Round situováno ze shora dolů. Designově je velmi podobný současné vlajkové lodi LG G2. Sdílí s ním též ovládací tlačítko, které leží na zádech přístroje.

Jedná se o přístroj s velikostí úhlopříčky displeje 6 palců o rozlišení 720p. O výkon se postará výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 800 s taktem 2,26 GHz na každé ze čtyr jader. Ten doplňuje operační paměť RAM ve velikosti 2 GB.

LG-G-Flex

Když se podíváme na optickou výbavu, zjistíme, že tento krasavec nabídne poměrně slušnou nálož 13 Mpx. Celé toto seskupení bude pohánět velkorysý akumulátor s kapacitou 3 500 mAh.

Displej je prý pokryt speciálním ochranným filmem, který podle podle výrobce dokáže během několika minut vryp opravit.

LG G Flex též nabídne zajímavé odemykací efekty, které zaručí právě zahnutý displej. Tento přístroj také nabídne lepší ergonomii pří telefonování než přístroje klasické, setkáme se též s lepšími pozorovacími úhly.

Tento krasavec bude prozatím dostupný pouze pro Jižní Koreu, my však doufáme, že se v průběhu času rozšíří i do zbytku světa.

Zdroj: AndroidAuthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *