To tu ještě nebylo: osvěžovač vzduchu do Androidů

Pokud potřebujete osvěžit vzduch ve vašem okolí, tak možná nyní je ta správná příležitost. Na přístroje s Androidem existuje již velké množství jedinečných gadgetů, ovšem ten, který si představíme dnes, zaručeně neznáte. Jde o unikátní osvěžovač vzduchu s Androidem. Gadget, který se připne k telefonu, je tak skvělým doplňkem pro každého, kdo už neví, k čemu dalšímu by svůj telefon používal.

Scentee, tak to je název nového gadgetu, který rozhodně nesmrdí. Jedná se totiž o drobný elektronický osvěžovač vzduchu, který k nám přiletěl až z Japonska. Na první pohled se může zdát, že je to nesmyslný doplněk, ovšem pokud například sedíte v kanceláři, tak si můžete Scentee připojit k telefonu a prostřednictvím časovače si nastavit, v jaké frekvenci bude uvolňovat příjemnou vůni.

nexusae0_Scentee1_thumb3Nejedná se o žádný dřevěný gadget bez nastavení, ale naopak o šikovnou pomůcku s aplikací pro nastavení nejen frekvence vypouštění barev, ale i světelných efektů. Dokonce se uvádí, že jsou zde možnosti natolik rozšířené, že si lze nastavit vypouštění vůně jako upozornění. Namísto budíku nebo zapípání u SMS zprávy vás bude vůně informovat o tom, že je něco nového.

nexusae0_Scentee3_thumbSkvělou zprávou je, že máte k dispozici rovnou 100 různých druhů náplní, kterými můžete svůj osvěžovač plnit. Jedná se zatím o novinku, jež pomalu plní vitríny e-shopů, jako první naleznete osvěžovač na Amazonu za doporučenou cenu 35 dolarů, tedy kolem 700 Kč. Náplně jsou k dispozici za cenu 5 dolarů za kus.

Zdroj: androidpolice

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *