I, Gladiator vám zvýší adrenalin

Vydejme se tentokrát po stopách úspěšné hry z konkurenční platformy a dejme v dnešním článku prostor malé recenzi. Neplacený sektor mnohdy nenabízí uspokojivou nabídku po stránce grafického a příběhového zpracování, proto jsou zde možnosti, jak si své zařízení vylepšit kvalitním herním počinem. Burlington trading v tomto případě uhodil hřebíček na hlavičku a poskytl zájemcům skvělou akční řež s názvem I, Gladiator. Již samotný název prozrazuje, do jaké situace se stáhnutím této aplikace dostanete.

Pradávné časy hrdinských bitek před naplněnými ochozy jásajících diváků jsou doposud velmi atraktivní. Ne každý, kdo vešel do arény, se stal oblíbeným po prvním vyhraném zápase. Obdiv a respekt si musí bojovník zasloužit. Je pravdou, že každý gladiátor neměl takové štěstí, aby mohl své fanoušky udivovat déle než několik měsíců.

2_i_gladiator

Vy teď máte možnost vyzkoušet si nervy drásající boje na vlastní kůži. Hra I, Gladiator nabízí skvělou atmosféru nasáklou krví. Pokud vlastníte operační systém od verze 2.3.3. výše, je tato gameska připravená k instalaci. Nebojte se, že kvůli arénovému konceptu jde o nějakou jednoduchou pařbu. Ovládání se skládá ze softwarových tlačítek a pohybu s dotekovými gesty. Různorodí nepřátelé představují různá rizika.

3_i_gladiator

Každý z bojovníků má své přednosti i slabiny, kterých musíte využívat ve svůj prospěch vedoucí k jednoznačnému vítězství. Vývojáři nezapomněli na zpestřující RPG prvek související s vylepšováním postavy a nákupem nových zbraní, kterých je celá řada. Placená hra samozřejmě nabízí další zpoplatněné doplňky pro efektivnější zbraně i zbroj. Ve hře se můžete těšit na celou řadu smrtelných komb, která se po nějaké době naučíte bravurně ovládat. Na pomyslný vrchol slávy se dostanete pouze tvrdým tréninkem a využíváním stále rozpracovanějších technik. I, Gladiator je na Google Play k dispozici za částku mírně přesahující 92 Kč.

[appbox googleplay com.btl.bfg]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *