Google Hangouts možná nahradí aplikaci SMS zpráv v Androidu 4.4

O nástupci referenčního smartphonu Googlu se mluví opravdu hodně. Každou chvíli unikají nějaké informace, ale většinou se jedná o něco, co jsme již slyšeli, nebo jde o naprosto nepodstatné nebo nereálné skutečnosti. Nyní se setkáváme se zajímavou informací, která tvrdí, že aplikaci SMS zpráv nadobro nahradí Google Hangouts.

S novým přístrojem přijde samozřejmě i nový systém, a to Android 4.4 KitKat. Právě v něm by měly být SMS nahrazeny aplikací Hangouts, která bude kromě nabízení klasického poslání SMS sdružovat služby Googlu . Bude tedy možné sdílet nejrůznější soubory a provozovat video-hovory přes internet.

google-hangouts

Dále se začíná mluvit o dvou dosud neviděných zařízeních, která si říkají Nexus Leep a Nexus Shining. U prvního z nich se můžeme jen domnívat, o jaké zařízení se to vlastně jedná. V případě toho druhého však víme, že by se mohlo jednat o ovládání domácího osvětlení pomocí smartphonu či obdobného zařízení.

Musíme tedy konstatovat, že to vypadá, že se je na co těšit. Počkejme si tedy na chvíli, kdy přijde nový Nexus 5 společně s Androidem 4.4. Objevit by se měli již koncem tohoto měsíce.

Zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *