Tattoo Artist 2: Hra, která vás přenese do tetovacho salónu

Přáli jste si někdy okusit práci tatéra? Pokud ano, tak vás dnešní hra potěší, vyzkoušíte si v ní, jaké je to pracovat v tetovacím salónu. Může to vypadat jako procházka růžovým sadem, ale věřte tomu, že není. Zapotřebí je především velmi velká zručnost, abyste udělali tetování správně. Pokud tetování uděláte špatně, tak ztratíte nejen dobré jméno, ale především svojí klientelu.

Tattoo Artist 2 je hra, která z vás udělá tetovacího umělce. Ve hře budete hrát roli tatéra v tetovacím studiu. Vaším úkolem bude vytvářet tetování svým zákazníkům. Není to ovšem snadné, každý zákazník má jiné přání, resp. každému se musíte snažit vyhovět tak, abyste zjistili jeho přání a vytvořili mu takové tetování, které by se mu mohlo líbit.

wded

Klienti k vám budou chodit, ale můžete si je také vybírat, podle toho se orientuje také náročnost, kterou si můžete sami zvolit. Vždy podle povahy a podoby odhadněte podobu tetování a pak se pusťte do práce. Hru rozhodně nehrajte ve vlaku, ani nikde jinde, kde nebudete mít absolutní klid pro přesné pohyby tetovací jehlou. Čeká vás celý proces, od výběru tetování až po jeho kompletní zhotovení.

fhtezr

Ve hře je velmi příjemná atmosféra, nabízí se skvělé grafické zpracování a velké množství profilů vašich klientů. Vždy je vhodné začínat u jednoduchých obrazců a až po určité zkušenosti se pouštět do složitějších tetování.

hkfz

Při samotném tetování se musíte držet obrysů předlohy a dbát přitom na důležité ukazatele, především na práh bolestivosti. Práh bolestivosti nesmí být překročen. Podle detailů si vybíráte tloušťku jehly. Účelem je, aby byl klient spokojený, pokud není, tak jste neodvedli dobrou práci. Hra je velmi zábavná, jde o vtipnou simulaci skutečné práce tatéra.

rj

Hra je svým zpracováním unikátní a rozhodně byste si ji měli nainstalovat i uživatelé, kteří nepatří mezi fanoušky narušování integrity lidské tkáně. Hra je zdarma a jistě vás svým zpracováním zaujme.

[appbox googleplay com.marketchison.tattooartist2]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *