FUTURAMA COMICS: Užijte si Futuramu v komiksové verzi

Kdo by neznal Futuramu, oblíbený zábavný seriál, který baví diváky všeho věku. Tento seriál není nutné sledovat pouze v hrané podobě, ale je k dispozici i jako komiks. Komiksy patří mezi nejoblíbenější formy zábavy a tak je Futurama dostupná v různých příbězích separovaných do kapitol. Dnes si představíme aplikaci, která vám přinese komiksy s Futuramou přímo do telefonu.

FUTURAMA COMICS 1 je první díl aplikace, která obsahuje komiksovou knihu Futurama. Uživatel má možnost si prohlížet originální a vtipné komiksy přímo na svém telefonu. Všechny komiksy jsou založeny na seriálovém zpracování. Můžete tam poznat všechny hlavní postavy, tedy Leelu, Frye, Bendera, Dr. Zoidberga a další. Komiks je kvalitně zpracovaný a najdete tam specifický humor i hlášky.

3

Původně vycházel komiks v tištěné podobě a to už od roku 2000. Nyní si může komiksy prohlížet kdokoliv. Aplikaci si může stáhnout každý, nabízí jednoduché uživatelské rozhraní, ve kterém si uživatel pouze vybírá nepřečtené kapitoly. Komiksová verze Futuramy jistě potěší každého, kdo nemá možnost si jí přehrát jako seriál. Komiksové provedení je samo o sobě velmi vyhledávané.

4

Nejedná se pouze o jednu aplikaci, navazuje na ní druhý, třetí a další díly. Pokaždé, když jeden díl dočtete, tak si můžete stáhnout další komiksovou knihu a pokračovat ve čtení. Aplikace je ke stažení zcela zdarma. Jediná překážka je tu pro neangličtináře, všechny komiksy jsou v originále.

[appbox googleplay com.futurama1_thuong.iphotome]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *