Čeština 50 řečí: Domluvte se kdekoliv na světě

Je krásný pocit, když se dokážeme domluvit cizí řečí, ovšem pokud cizí řeči nezvládáte, tak i na to tu máme lék. Dokonce i nejpoužívanější jazyky světa nám někdy nestačí a tak nezbývá nic jiného, než si stáhnout praktickou Android aplikaci, jakou si dnes předvedeme. Díky ní se domluvíte prakticky na celém světě a to díky jednoduchým frázím, které se můžete naučit.

Čeština 50 řečí je velmi užitečná aplikace, kterou ocení především uživatelé, kteří často cestují. Nabízí se vám celkem 50 jazyků, ve kterých se můžete naučit základní fráze. Aplikace není určena ke kompletnímu naučení jazyka, ale spíše k pochopení základů a k domluvení se v běžných životních situacích. Aplikace obsahuje základní slovní zásobu k okamžitému použití a odpovídá evropské úrovni A1 a A2.

r

Tato aplikace byla vydána již ve 40 jazycích  a používá se na více než 1600 jazykových školách, například i na německo-anglických, španělsko-činských atd. Aplikace se tedy nemusí používat pouze při cestování, ale i při běžné výuce jazyků. Je určena jak pro děti, tak i pro dospělé, kteří si chtějí osvěžit své znalosti právě prostřednictvím této aplikace. Může si jí stáhnout kdokoliv a navíc zcela zdarma.

q

Aplikace celkem obsahuje 100 lekcí v 50 jazycích. Pro většinu uživatelů je ovšem nejdůležitější se domluvit v různých životních situacích a tak je aplikace rozdělena na lekce, jak se dorozumět na dovolené, v hotelu, restauraci, u doktora, jak oslovit cizího člověka, jak se domluvit v bance atd. Jednotlivé lekce si lze přehrávat i v přehrávači, takže není nutné se tolik soustředit pouze na text, ale můžete se učit audiovizuálně.

unnamed
V aplikaci najdete tyto jazyky: čínština, čeština, řečtina, španělština, švédština, afrikánština, albánština, angličtina, arabština, běloruština, bosenština, bulharština, chorvatština, dánština, estonština, finština, francouzština, gruzínština, hebrejština, hindština, indonézština, italština, japonština, korejština, litevština, lotyština, maďarština, makedonština, němčina, nizozemština, norština, perština, polština, portugalština, ruština, rumunština, slovenština, slovinština, srbština, thajština, turečtina, ukrajinština a vietnamština.

[appbox googleplay com.goethe.cs]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *