Samsung představil smartphone se zahnutým displejem Galaxy Round

Již dlouho se na poli smartphonů neobjevilo nic, co by znamenalo alespoň nějakou revoluci. Nyní se s něčím takovým setkáváme. Jedná se o Samsung Galaxy Round. První smartphone se zahnutým displejem na světě. 

Jedná se o smartphone, který nese 5,7″ OLED displej s rozlišením 1080p. Co se výkonu týká, postará se o něj procesor z domácí stáje Exynos s taktem 2,3 GHz na každé ze čtyř jader. Tomu sekunduje poměrně velkorysá operační paměť RaM o velikosti 3 GB.

Při pohledu na optickou výbavu zjistíme, že tento krasavec nese 13 Mpx fotoaparát. Operačním systémem kolujícím v žilách Samsungu Galaxy Round je samozřejmě Android, v tomto případě nás přivítá verze 4.3 Jelly Bean doplněná o grafickou nadstavbu TouchWiz.

Samsung-Galaxy-Round

Když se zaměříme na konstrukci a design tohoto  přístroje, zjistíme, že je velmi podobný Samsungu Galaxy Note 3. Ať už mluvíme o velikosti či povrchové úpravě, je podobnost naprosto zřejmá. Galaxy Round v pase měří 7,9 mm.

Co se týká nových funkcí, které přináší tento smartphone, najdeme zde jednu, jež se jmenuje Roll Efect. Stačí pouze překotit přístroj na pravou či levou stranu a ihned se objeví čas, stav baterie a nejrůznější notifikace.

Samsung Galaxy Round se zatím bude prodávat pouze ve své domovské Jižní Korei za astronomickou částku, která činí 1013 dolarů. Uvidíme tedy, zda se tento krasavec dostane i na náš trh.

Zdroj: AndroidAuthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *