Vtipy do kapsy: Aplikace, která vás zaručeně rozesměje

Je na čase změnit protáhlé obličeje Android uživatelů a vykouzlit na nich úsměv. Dobrý vtip vždy dokáže skvěle zvednout náladu a následně je pro nás celý svět hezčí. Ke skvělé zábavě vám dopomůže aplikace, která je doslova nabitá těmi nejlepšími vtipy. Pokud se vám stává, že často chcete pobavit své přátele vtipem, který hned zapomenete, tak s dnešní aplikací si ho jistě zapamatujete.

Vtipy do kapsy jsou skvělou aplikací pro každého zamračeného i veselého Android uživatele. Nejedná se o žádnou složitou aplikaci, nýbrž o databázi skvělých vtipů, která je rozdělena do jednotlivých kategorií takovým způsobem, aby si každý mohl vybrat ten žánr, na který má zrovna náladu. Veškeré vtipy jsou čerpány z webu rouming.cz.

qw

Aplikaci zřejmě oceníte nejvíce, pokud se chystáte za svými přáteli. Chcete-li být vtipní, stačí nosit aplikaci při sobě a vždy se inspirovat nějakými skvělými vtipy, které zvednou náladu nejenom vám, ale i ostatním kolem vás. Narazíte zde i na urážlivé vtipy, vtipy o blondýnkách i policajtech.

gttr

Již v základním menu si lze vybrat, jestli si budeme vtipy prohlížet online nebo offline. Vždy, když nás nějaký vtip zaujme, můžeme ho uložit jako oblíbený a pak ho najít ve stejnojmenné sekci v menu. Nachází se zde i kameňáky, ze kterých doslova  vyprsknete smíchy.

aasdVtipy lze procházet velmi rychle, takže pokud se mezi nimi nacházejí i takové, které jste už slyšeli, můžete je jednoduše přeskočit a číst si další. Humor je kořením života, a pokud tuto životní filozofii vyznáváte také, tak si aplikaci jednoduše stáhněte, je zcela zdarma. Nemusíte se bát, že vás aplikace omrzí, neustále v ní totiž přibývají nové a nové vtipy.

[appbox googleplay cz.nakoncisveta.vtipy]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *