Earth Live Wallpaper je úžasná živá tapeta s rotujícími planetami

V případě, že chcete sledovat naši planetu z perspektivy kosmonautů, nemusíte být v družici, stačí mít k dispozici živou tapetu, která vám takový pocit dopřeje. Mnoho živých tapet nabídne pouze omezené a nudné funkce. Tapeta, kterou si předvedeme dnes, nám poskytne možnost poznat nejen skutečné planety ze sluneční soustavy, ale také slavné filmové planety.

Earth Live Wallpaper je velmi působivá živá tapeta, která přinese uživatelům Androidů rotující planety přímo na displeje telefonů. Po aktivaci živé tapety si lze všimnout planety Země, jak rotuje. Vždy je osvětlena pouze jedna polokoule, druhá je odvrácená od Slunce. Je zde velmi propracovaný každý detail naší rodné planety.

sasUživatel si může v nastavení aplikace dokonce vybrat i možnost, aby kolem Země kroužil Měsíc. Rychlost rotování lze rovněž nastavovat, stejně tak jako možnost, kdy uživatel může planety otáčet vlastním prstem. V tapetě není ovšem k dispozici pouze Země, ale řada dalších zajímavých planet, jako především Jupiter nebo Mars. K dispozici jsou ovšem i fiktivní planety.

weZ fiktivních planet můžeme pozorovat například planety ze Star Wars a ze Star Treku. Ze Star Wars je k dispozici oblíbená planeta Tatooine, Naboo, nebo dokonce i slavná Hvězda smrti, kterou nechal zkonstruovat Darth Vader. Možnosti nastavení jsou ovšem ještě pestřejší. Uživatel může posouvat planety po ose X i Y. Dále lze planety volně přiblížit nebo oddálit.

frTapeta se těší velké popularitě a vděčí za to svému skvělému zpracování. Další dobrou zprávou může být to, že je živá tapeta ke stažení zcela zdarma, a tak si každý může proměnit displej svého telefonu na planetárium.

[appbox googleplay com.seb.SLWP]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *