DJ Live Wallpaper – živá tapeta s mixážním pultem

Snad každý si chtěl někdy zkusit, jaké je to být diskžokejem. Bohužel mixážní pultík není zrovna nejlevnější a také si nemůžeme být jistí, jak nám práce s ním půjde. To lze ovšem velmi rychle zjistit díky živé tapetě, kterou si dnes představíme. Nejedná se o nudnou živou tapetu, kde poletuje listí, čvachtá voda, ale o propracovanou simulaci mixážního pultu.

DJ Live Wallpaper je zřejmě jedna z nejlepších živých tapet, které jsou dostupné. Namísto nudného pozorování západu slunce si můžete vyzkoušet, jak tvrdý chléb mají diskžokejové. Po aktivaci tapety se uživateli objeví v pozadí displeje mixážní pult. Nejde pouze o zobrazení vinylové desky s několika knoflíky. Když se tapeta posune, jsou k dispozici všechny potřebné funkce.

unnamedPro použití aplikace nejprve vybereme nějakou skladbu, kterou budeme mixovat. Jednoduše si můžeme vybrat jakoukoliv písničku nebo zvuk, který máme v telefonu uložený. Následně si už můžeme užívat zábavu. Na samotném pultíku se nám zobrazují základní informace o písničce, tedy název interpreta a čas.

getgPři pohybu prstem po vinylové desce můžeme snadno scratchovat i jamovat. Prostřednictvím jednotlivých knoflíků pak přidáváme různé efekty. Při přepnutí na kontrolní panel si lze pak celou skladbu změnit takovým způsobem, že nám bude připadat zcela jiná. Samotný pult vypadá velmi reálně, díky tomu se můžeme vcítit do kůže diskžokeje.

vrvrJedná se o zábavu, která sice po čase omrzí, ale občas jistě budete mít náladu na úpravu svých oblíbených skladeb. Zábava zde ovšem není zdarma, živá tapeta je sice placená, ale zažijete s ní tolik zábavy, že za to určitě stojí.

[appbox googleplay com.smoothiefactory.djlive]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *