Minecraft Pocket Edition: poslední aktualizace přinesla nová vylepšení

Množství fanoušků hry Minecraft každým dnem narůstá. Svět v kostkách jakoby uživatele lákal více než propracovaná grafika současných nejlepších her. Především verze pro Androidy si získala obrovskou popularitu a hrají ji hráči po celém světě. Mobilní verze Minecraftu zažívá neustálé aktualizace, díky kterým si uživatel může dopřát rozšířené možnosti.

Minecraft Pocket Edition je verze Minecraftu určená pro ty hráče, kteří po ztrátě kontaktu s počítačem musí vytáhnout telefon a svoji oblíbenou hru hrát i mimo něj. Dokonce ani cena neodradí opravdové fanoušky, aby si hru pořídili. Poslední aktualizace za sebou zanechala mnoho příjemných změn, především z hlediska grafiky a funkcí.

nexusae0_24

Mezi poslední změny ve hře patří přidání slunce, hvězd a měsíce. Je to sice drobnost, ale dodá to výrazně na atmosféře hry. Dále zde byla truhla rozšířena na dvojnásobek, byl vylepšen hlavní screen a také se vychytaly všechny chyby, které hra obsahovala. Účelem bylo mimo jiné výrazně zvětšit svět pro všechny hostované hráče.

nexusae0_45

Hráči, kteří androidí verzi Minecraftu ještě nemají, se mohou těšit na skvělé zážitky. Samotným cílem vývojářů bylo to, aby si hráč hru užil stejně jako na stolním počítači. Ovládání je velmi přehledné, a to včetně výměny nástrojů nebo craftování. Hra si získala velké množství stažení, pokud jste fanoušky této hry, je pro vás stažení Android verze povinnost.

[appbox googleplay com.mojang.minecraftpe]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *