Aplikace Silent Text přinese soukromí pro vaše zprávy

Všechno je v dnešní době natolik propojené, že se bojíme o své soukromí. Sledovat nás může kdokoliv, může si prohlížet naše fotky, číst naše vzkazy a mnoho dalšího. Existuje ovšem způsob, jak zachovat diskrétnost za každé situace, a to díky aplikaci, která dokáže zašifrovat nejenom komunikaci, ale i přenos souborů.

Silent Text je aplikace pro každého, kdo se necítí bezpečně ani při komunikaci. Aplikace má za úkol dokonale zašifrovat zprávy, které si budou uživatelé mezi sebou posílat. Je ovšem třeba, aby oba uživatelé měli tuto aplikaci nainstalovanou. Nabízí se zde mnoho pokročilých funkcí, některé jsou ovšem placené. Uživatelé spolu mohou komunikovat přes šifrované zprávy, dokonce i když se každý z nich nachází na jiné straně planety.

83cdfc570e61ed1eb345634ce49bbe9f.jpg

Jednou z nejdůležitějších funkcí je spálení celého rozhovoru. Celou konverzaci je možné spálit jediným kliknutím na ikonku plamínku. Tato funkce je již ovšem placená. Aplikace si získala velkou oblibu. Uživatelům se líbí, že mohou vést důležité obchodní nebo osobní rozhovory a přitom naprosto diskrétně. Tím ovšem výčet funkcí nekončí, další skvělou funkcí je odesílání souborů.

98f25028f4294cd3e130ad44bd14ce08.jpg

Uživatel má možnost odesílat soubory o velikosti až 100 MB. Součástí konverzace mohou být tedy i diskrétní videa či fotky, které neuvidí nikdo jiný než vy a uživatel, se kterým komunikujete. Ať už plánujete intimní rozhovor s vaší přítelkyní, která žije v Austrálii, nebo potřebujete odeslat tajný dokument svému obchodnímu partnerovo do Asie, je pro Vás tato aplikace jako stvořená.

[appbox googleplay com.silentcircle.silenttext]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *