S.M.T.H.: Nejstupidnější aplikace všech dob

Snad každý uživatel Androidů používá nějaké aplikace. Většina aplikací slouží k tomu, aby nám nějakým způsobem pomohla, ulehčila nám práci, život nebo nás o něčem informovala. Dnes si představíme aplikaci, která slouží k tomu, abyste rychle a také bezbolestně ukončili život svého mobilního kamaráda.

S.M.T.H. je aplikace určena pro zámožné a bohaté Android uživatele, kterým nedělá problém si po likvidaci telefonu zakoupit hned nový. Nevinná zkratka S.M.T.H. totiž znamená „send me to heaven“, tedy pošli mě do nebe. Je určena pro maniaky, kteří si chtějí vyzkoušet, jak vysoko dokáží hodit s telefonem. Samotná aplikace následně měří výšku, do které se Vám povede telefon hodit.

unnamedrfd

Ovšem k tomu, abyste se výsledek dozvěděli, musíte telefon nějakým šetrným způsobem chytit. Celá aplikace je plná různých varování, která vás upozorní na nebezpečí činnosti, pro kterou je aplikace určená. Snad pouze idiota by napadlo testovat tuto aplikaci v místnosti s nízkým stropem. Aplikace se může chlubit celou řadou poškozených nebo zlikvidovaných telefonů, které má na svém kontě.

erfrf

Je třeba si také přečíst upozornění, že při testování toho, kam nejvýše s telefonem dohodíte, můžete zranit nejenom sebe, ale i někoho dalšího. Telefon není doporučeno pustit na tvrdý povrch, připevňovat za něj padák, při hodu ho roztočit nebo ho přivazovat k raketě. Samotná aplikace ukládá nejlepší výsledky. Můžete tedy například se svými kolegy v práci vyzkoušet, kdo umí nejlépe házet.

rvr

Aplikace nezodpovídá za zranění ani škody, které uživatel jejím používáním způsobí. V aplikaci jsou velmi jednoduché instrukce: „Vyhoďte telefon tak vysoko, jak jen dovedete.“ Už jen podle instrukcí lze posoudit, že i telefon může být v rukou androidího psychopata nebezpečnou zbraní. Aplikace je zdarma a doporučujeme ji nestahovat.

[appbox googleplay com.carrotpop.www.smth]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *