Blastron – napínavá 2D MOBA

Mnoho z nás si zvyklo za kvalitní hry platit, to ovšem není zcela nezbytné. Dnes si ukážeme hru, která zaujme každého taktického nadšence, který rád měří své síly s jinými uživateli. Možná vám vrtá hlavou, co je to MOBA, jde o zkratku pro výraz Multiplayer online battle arena, to je v našem případě hra Blastron, která nápadně připomíná slavné červíky.

Blastron je jedna z nových her, která přináší opravdu skvělou zábavu. Hra je na zcela stejném principu jako hra Worms, kde proti sobě bojovali rozkošní červíci. Na bitevním poli zde proti sobě stojí týmy robotů. Jde o akční real-time hru, ve které se opravdu zapotíte, než porazíte nepřítele, tím nebude ovšem samotný program, ale jiný uživatel, se kterým se tváří v tvář setkáte v online aréně.

nexusae0_unnamed-121

Hra je z budoucnosti, tudíž i zbraně jsou pokročilé, to ovšem neznamená, že nemůžete po nepřátelském robotovi hodit slona nebo ho podpálit. Jednotlivé arény disponují velmi příjemným prostředím. Na výběr jich je skutečně mnoho. Hru si nejlépe užijí majitelé větších displejů, kteří budou mít lepší přehled o tom, co se děje na celém bojišti.

nexusae0_unnamed-217

Ve hře se nesetkáte s žádnými brutálními záběry, vše je pojaté spíše komicky. Efekty jsou ovšem velmi povedené, ostatně je to hlavním tahákem této hry. Uživatel má možnost individuálních úprav, svého robota si může vzhledově přizpůsobit, aby vypadal zcela originálně. Původně byla hra určena pouze pro iOS, ale nedávno byla vypuštěna i verze pro Android.

nexusae0_unnamed-312

Jelikož se jedná o multiplayer, je hra zdarma. Jedná se opět o hru, která jen tak neomrzí a lze ji hrát neustále. Vtipné provedení a skvělé efekty si rychle získávají spřízněné hráče, kteří se na ní stávají skoro závislí. V případě, že i vy nehledáte děj a hloubku, ale akční zábavu, tak si hru určitě stáhněte.

[appbox googleplay com.kabam.blastbots&referrer]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *