Legendární LiveLeak je nyní dostupný jako aplikace

Pokud sledujete vtipná nebo i drsná videa na různých zábavních portálech, tak si vždy můžete být jistí, že jsou z druhé ruky. Jestliže se někde objeví jakékoliv video, které stojí za to zhlédnout, tak je obvykle jako první na serveru LiveLeak.com. Problém byl doposud v tom, že videa šla na telefonech často špatně přehrávat, tak se tomu udělala přítrž a vytvořila se aplikace.

Liveleak Official je přesný název aplikace, která slouží pro prohlížení nejnovějších videí ze serveru Liveleak.com. Pokud chce český uživatel zhlédnout nějaké video, tak jde obvykle na Youtube nebo na jakýkoliv portál v češtině. Tam ovšem uvidí jenom zlomek zajímavých videí, z nichž většina je právě z Liveleak. Pouze server Liveleak nabídne vše.

nexusae0_229

Jistě by bylo vhodné upozornit na to, že se na serveru nachází velké množství videí zcela bez cenzury. Můžete tam vidět vtipné video s tancující kočkou, ale také brutální autonehodu. Videa jsou na serveru v takovém rozmezí, aby si každý vybral to své. Výjimkou nejsou ani videa obsahující pornografii, tajné natáčení lidí a mnoho dalšího.

nexusae0_149

Aplikace by měla být znepřístupněna dětem. Ovšem pokud jste dospělí a zajímají vás nejnovější videa, tak na nic nečekejte a aplikaci si stáhněte.  Nevýhodou aplikace ovšem je, že nenabízí příliš mnoho funkcí. Jedinou funkcí je výběr videí přímo z portálu. Videa jsou v aplikaci nepřehledně seřazena, ale stále lepší než nic. Na samotném portálu je také třeba se zaregistrovat, pokud jste to neudělali, tak to můžete udělat i přímo v aplikaci.

nexusae0_3_thumb20

Dále se videa nepřehrávají přímo v aplikaci, ale k přehrání je využíván přehrávač, který je přímo v telefonu. Multimediální přehrávač je ovšem již součástí většiny telefonů, takže se není čeho bát. V případě, že se vám nějaké video zalíbí nebo naopak, můžete ho ohodnotit. Pokud chcete zažít porci zábavy a odreagování, můžete si aplikaci zdarma stáhnout a užívat si podívanou.

[appbox googleplay com.liveleak.liveleak]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *