Vyzbrojte se: 15 nejoblíbenějších Android příslušenství

Uživatelé s vyššími nároky na své přístroje s Androidem rádi sáhnou i po zajímavém příslušenství. Příslušenství pro přístroje s Androidem jsou dostupná především na zahraničních eshopech a aukčních portálech. Zahraniční server Techhive chtěl přijít s něčím zajímavým, a tak zjistil, jaká příslušenství jsou nejoblíbenější. Jejich pořadí se s odstupem času sice mění, ale pojďme si ukázat těch 15 nejzajímavějších.

Většinu takových příslušenství najdeme v kategoriích označených jako „gadgets“. Jejich cena se pohybuje od několika dolarů až po desítky dolarů. Tyto Gadgety sice pronikají na český trh, ale kdo chce vidět kompletní nabídky, tak mu nezbude nic jiného než návštěva mezinárodních portálů, jako jsou eBay, Deal Extreme aj.

Mezi nejpopulárnější zařízení patří dockovací stanice pro telefony z řady Samsung Galaxy. Jejich přesný název je Galaxy Universal Multimedia Desktop Dock a v obchodech je nalezneme za cenu v rozmezí 20 až 50 dolarů. Důvod popularity je jasný, nikdo nechce sledovat film či poslouchat hudbu a zároveň držet telefon v ruce. Dockovací stanice nabídne příjemný komfort a pohodlí.

Galaxy Universal Multimedia Desktop DockVelmi mnoho uživatelů zaujala bandáž „Belkin Armband“. Na trhu se nachází podobné bandáže i od jiných výrobců. Bandáž najde využití při sportu. Telefon si připevníme na paži a při běhu nebo jízdě na kole se nemusíme obávat, že ho ztratíme. Další výhodou je kratší vzdálenost od hlavy, díky tomu lze slyšet příchozí hovor snadněji, než kdyby byl telefon v kapse. Bandáž je dostupná již od několika dolarů.

belkin armband

Pozornost strhla i bezdrátová sluchátka Plantronics’s BackBeat GO. S takovými sluchátky se již nemusíte obávat, že vám kabel bude překážet v pohybu. Rovněž se vám nemůže stát, že se vám zamotá kabel takovým způsobem jako u běžných sluchátek. Cena se zde pohybuje kolem 149 dolarů, ale konkurence i tuto hranici prorazila.

Plantronics's BackBeat GOPro příznivce hlasité hudby je tu Jawbone Big Jambox. Jedná se o sound systém, který připomíná červenou krabici obloženou reproduktory. Je to skvělý doplněk pro pořádání mejdanů, kde je zapotřebí kvalitní a hlasitá hudba. Cena 300 dolarů.

Jawbone Big Jambox

Od stejného výrobce jsou dostupná i sluchátka s mikrofonem Jawbone Bluetooth Headset. Toto příslušenství však ocení spíše uživatelé, kteří často používají hands free. Cena se pohybuje kolem několika desítek dolarů, je zde velká konkurence.

Jawbone Bluetooth Headset and Companion App

Obrovskou popularitu získaly klávesnice pro Android, zejména ZAGGkeys Flex keyboard. Díky tomuto drobnému zařízení lze proměnit jakýkoliv tablet na notebook. Cena kolem příjemných 80 dolarů.

ZAGGkeys Flex keyboard

Zájem je i o kvalitní ochranná pouzdra, která nám telefon ochrání před nárazy a nečistotami. Cena se pohybuje zhruba od 5 do 50 dolarů. Níže se můžete podívat na model Body Glow, jehož cena se pohybuje kolem 25 dolarů.

Body Glow

Mezi cestovateli je oblíbená přenosná baterie Juice Pack Powerstation Pro. Využijí ji především majitelé 4G modelů, které je nutné nabíjet častěji. Cena 130 dolarů.

Juice Pack Powerstation Pro

Nyní v letních měsících se Vám zcela jistě občas stane, že vám telefon spadne do písku nebo do vody. Pro tyto případy existuje suché pouzdro neboli Dry Case. Jedná se o drobný doplněk, který ovšem spolehlivě ochrání telefon před vodou a nečistotami zvenčí.

Dry case

Další zařízení již jistě znáte, jedná se o hodinky SmartWatch od Sony. Toto příslušenství slouží pro sledování notifikací, nových zpráv aj. Cena je kolem 150 dolarů.

SmartWatch

Další příslušenství ocení cyklisté, jde o upevnění na kolo BioLogic’s Bike Mount. Tento model lze zakoupit za cenu kolem 45 dolarů, ale konkurenční výrobky již kolem 10 dolarů.

11_bikemount-11382229

S dalším zařízením se v našich končinách příliš nesetkáme. Jedná se o zařízení pro placení, Square Card Reader. Jednoduché rozšíření zajistí přijmutí platby přes kontakt s platební kartou.

Square Card Reader

Pokud vám připadá otravné nosit s sebou kabely pro propojení vašeho Android přístroje a počítače, tak je tu pro vás skladnější alternativa – AViiQ’s Ready Clips. Jednoduché, rychlé a pružné spojení, které si můžete dopřát za cenu 10 dolarů.

aviiqreadyclip

Pokud se vám příčí práce s telefonem nebo tabletem, při které musíte používat prsty, tak si jednoduše pořiďte dotyková pera. Sada dotykových per Spigen SGP’s Stylus Pen Kuel H12 je dostupná za cenu kolem 20 dolarů.

14_styluspen-11382242

Jako poslední si ukážeme stojan na telefon, Smartphone Coaster. Nejedná se o žádnou horkou supernovinku, ale o obyčejný stojan, který nám však hrdě podpírá náš telefon. Takový stojan je vhodný při práci, kdy neustále vidíme na displej, díky tomu rychle zjistíme, jestli někdo volal, psal nebo kolik je hodin.

Smartphone coaster

Zdroj: www.techhive.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *