Sony Xperia Z Ultra: největší z největších přijde již 13. září

Smartphony dnešních dnů rostou do neuvěřitelných rozměrů a vznikají tak segmenty, které se nazývají phablets, phoneblets či tabletphones. Už když se podíváme na tato slova, zjistíme, že se jedná o naprosté paskvily. Výrobci tedy neustále nafukují své modely a my se nestačíme divit. Králem, co se velikosti týče, je nyní bezesporu Samsung se svým Galaxy Mega 6.3. Sony však tuto velikost chce přebít svojí novinkou v podobě Xperie Z Ultra.

Tento kousek údajně ponese displej o velikosti 6,4“, který dostane do vínku Full HD rozlišení. Co se výkonu týče, můžeme se těšit na procesor z dílny Qualcommu, konkrétně jde o kousek s taktem 2,2 GHz na každé ze čtyř jader.

Tento krasavec by měl měřit v pase pouhých 6,5 mm a vážit 212 gramů. Jak jsme u Sony zvyklí, i zde se setkáme s kvalitním fotoaparátem, který přichází s 8Mpx snímačem, který je doplněn o technologii Exmor RS.

Sony Xperia ZU

Na palubě tohoto krasavce se bude prohánět Android Jelly Bean prozatím neznámého číselného označení. Další výhodou tohoto kousku bude možnost ovládat ho klasickou tužkou či obdobným předmětem.

Uvidíme tedy, jak bude tento smartphone vypadat ve finále. Údajně se na něj můžeme těšit již třináctého září letošního roku. Cena, kterou zaplatíte za tento kousek, je poměrně vysoká, jedná se o 639,99 liber, což opravdu není málo.

Zdroj: coolsmartphone.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *