Sony Honami: 20 megapixelů již 4. září

Kvalitních fotomobilů je na trhu jako šafránu. Japonské Sony vždy patřilo ke špičce této třídy, a tak se od něj neustále očekává, že přijde s takovýmto modelem. Nyní to vypadá, že konečně přišel čas a my se opět setkáme s čistokrevným CyberShotem. Pojďme se tedy podívat na Sony Honami.

Jedná se o smartphone, jehož úhlopříčka displeje činí 5“, zobrazovač dosahuje Full HD rozlišení 1080p. Co se výkonu týče, můžeme se těšit na procesor z dílny Qualcommu, konkrétně se jedná o Snapdragon 800 s taktem 2,2 GHz na každé ze čtyř jader Krait 400. Doplňuje ho grafický čip Adreno 330 GPU a operační paměť RAM velikosti 2 GB.

Sony-Honami-koncept

Dále se můžeme těšit na 16 GB interní paměti, které je možno doplnit o microSD karty. O dostatek energie se postará 3000 mAh. Dále se můžeme těšit na certifikaci IP57, jež zaručuje odolnost proti prachu a vodě.

Nakonec si necháváme třešničku na dortu v podobě připravovaného fotoaparátu, který by měl nést 20 Mpx. Dále jsou zde zmínky o unikátním zpracování, jež se nazývá BIONZ.

Uvidíme tedy, jak bude tento kousek vypadat ve finále. Každopádně se na něj můžeme těšit 4. září na veletrhu IFA Show 2013 v Berlíně.

Zdroj: gsmarena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *