Toshiba AT7-A: Nová 7" síla z Japonska

Sedmi-palcových tabletů přibylo za posledních pár měsíců opravdu požehnaně, jejich prodeje též nejsou tragédií, a tak se k nim začínají obracet i výrobci klasických počítačů a notebooků, protože právě v segmentu těchto mobilních zařízení se nachází jejich spása.

K výše charakterizovaným výrobcům patří i japonská Toshiba, která teď podle určitých indicií připravuje nový kousek, který si říká AT7-A a mělo by se jednat právě o kousek se sedmi-palcovým displejem.

toshiba-at7-a

Tyto a další skutečnosti dokládají uniklé údaje naměřené benchmarkem GFXBench. Z toho vyplývá, že se jedná o kousek se 1,6 GHz procesorem doplněným o grafický čip mali-400MP GPU. Sedmi-palec podle všeho ponese rozlišení dosahující hodnoty 1024 x 600 pixelů.

Na palubě se prohání Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. Jiný zdroj pak uvádí, že v benchmarku AnTuTu dosáhl tento přístroj výsledku 17 639, tato skutečnost by znamenala, že se můžeme těšit na poměrně výkonný přístroj. Vše jsou ale prozatím jen dohady a nám nezbude nic jiného, než čekat a nechat se překvapit.

Zdroj: androidauthority.com 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *