HTC One Mini: Zmenšenina taiwanského krále

Zmenšeniny vlajkových lodí smartphonů známe velmi dobře, otcem tohoto výmyslu je Samsung, kterému se tato strategie povedla již dvakrát. Ano bavíme se zde o modelech Samsung Galaxy S3 a S4 Mini, které se těší nemalé úspěšnosti. Nyní na internetu kolují zvěsti o tom, že HTC připravuje obdobnou zmenšenou verzi svého krále HTC One.

HTC One Mini je známé též jako 601e. Zatím to vypadá, že hlavní roli bude tento kousek hrát především v Číně, nepředbíhejme však událostem a pojďme se podívat na to, co možná tato novinka přinese. HTC One Mini ponese 4,3“ displej, jenž dosahuje rozlišení 720p. Co se výkonu týče, bude se o něj starat procesor Snapdragon 400, sekundovat mu bude operační paměť RAM o velikosti 1 GB.

HTC-One-mini-1

Když se podíváme na interní kapacitu, zjistíme, že tento kousek ponese 16 GB. Operační systém, kterým tento kousek disponuje je samozřejmě Android ve verzi 4.2.2 doplněný o grafickou nadstavbu Sense 5. Co se fotoaparátu týče je vybaven technologií ultrapixel a disponuje čtyřmi megapixely.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *