Android 4.3 Jelly Bean – ke stažení pro Nexus 4

18.7. vtrhl na celosvětový trh Android 4.3 Jelly Bean pro telefonní zařízení Nexus 4. Uživatelé si už mohou plnými doušky vychutnávat nejnovější verzi operačního systému přímo v praxi. Pokud nemáte čas na přečtení našeho krátkého článku, můžete pro lepší představu zhlédnout následující video.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HsrfTLUic8w

A co nám nová verze operačního systému přináší nového? Podle prvních ohlasů jde o téměř identickou aktualizaci s předchozím typem Androidu. Změny pozná pouze zkušenější uživatel, takže se nic velkého nekoná. Významnějším krokem vpřed se tak stává aplikace fotoaparátu, podpora Bluetooth LE (Low Energy), podpora OpenGL ES 3.0. Rovněž se zde setkáme s novými možnostmi pro vývojáře a dealery. Velkým posunem je i vylepšená citlivost snímání dotyků, na kterou si uživatelé v minulosti stěžovali.

unnamed (3)

Systémový obraz si můžete stáhnout na tomto odkazu.

http://oculr.me/a43mirrors.html

Na výběr je hned několik odlišných uložišť. Podrobný návod, jak při instalaci nového operačního systému postupovat, naleznete zde.

Nemůžeme jinak než doporučit ještě několik dní počkat na zpřístupnění oficiální aktualizace pro Nexus. Na druhou stranu je zřejmé, že už to nebude trvat příliš dlouho a oficiální verze se dočkáme co nevidět.

Zdroj: androidcentralandroidpolice 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *