Motorola spustila upozorňovací formulář na svůj Moto X telefon

Pokud vás zajímají nejnovější Android novinky a nemůžete se dočkat až bude představena Motorola Moto X, možná byste měli svůj mail napsat do formuláře, který vám dá vědět, až bude Moto X k dispozici k zakoupení.

Moto X prošla již mnoha odhaleními, z nichž většina byla jen falešný poplach a fikce. Nyní přichází samotná Motorola s nápovědou a kromě toho, že si budete moci u tohoto telefonu zvolit vlastní design, bude také celý telefon vyráběný a kompletovaný v Americe. Samozřejmě se do něj dostanou i komponenty neamerického původu, jako jsou různé čipy, procesory a podobně, ale s tím už nikdo nic neudělá. Pokud chcete být informováni o nejnovějším vývoji, stačí přejít na formulář a vyplnit emailovou adresu.

Když jsme naťukli ten vlastní design, tak podle ABS News to nemá být jen tak ledajaký osobitý design omezený výběrem jedné z několika barev. Vybírat byste měli z více než 20 barev, ale hlavně si budete moci nechat na zadní kryt vyrýt nějaký nápis, jméno nebo něco podobného. Takto to samozřejmě půjde jen u modelů objednaných online a dost pravděpodobně toto bude možná za příplatek. Také se nabízí otázka, zda něco takového bude možné pro nás v České Republice. Každopádně bude telefon k dispozici k zakoupení i v kamenných prodejnách bez takovýchto osobních zkrášlovadel.

Co se týče vybavení, tak informací je stále poskrovnu. Měli bychom mít k dispozici rozlišení displeje 720 x 1280 px, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro a obří baterii. Googlu se ovšem velmi dobře daří tutlat všechny dostupné informace a tak celý obrázek nejspíš unikne na veřejnost až s vypuštěním Moto X do prodeje.

motorola-ad-clip

Zdroj: Business Insider, Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *