Sony zítra údajně představí nové modely Xperia C a Xperia ZU

Za celý rok se nesetkáme s mnoha hluchými místy, kdy bychom nečekali nějaký nový přístroj. A tak je naštěstí prakticky neustále o čem psát. Dnes se tento článek bude týkat připravovaných přístrojů japonského Sony, které by měly být představeny již zítra na Mobile Asia Expo v Šanghaji.

Jmenovitě by se mělo jednat o přístroje Xperia C, nová varianta Xperia SP a o úplnou novinku Sony Xperia ZU. Dokonce bychom se měli setkat i s novým modelem SmartWatch, které se doposud bohužel netěší nikterak velké úspěšnosti.

Sony Xperia C, která byla dříve známá pod kódovým označením CN3, údajně ponese 5“ LCD displej o rozlišení 540 x 960 pixelů. O výkon by se měl starat čtyř-jádrový procesor MediaTek taktovaný na 1,2 GHz. Sekundovat mu údajně bude operační paměť o velikosti 1 GB. Co se interní kapacity týče, nabídne slabé 4GB, které budou samozřejmě doplnitelné o microSD kartu.

Co se konstrukce týče, zatím víme pouze o tloušťce telefonu, která by měla činit 8,88 mm. Dále se můžeme těšit na 8 Mpx fotoaparát, který je doplněn o snímač Exmor R. Co se softwaru týče, samozřejmě se zde bude jednat o Android a to ve verzi 4.2.2.

Když se dále podíváme na variantu Xperie SP, zjistíme, že se jedná o TD-LTE Xperia SP. Tento kousek bude údajně předurčen k prodeji v rámci operátora China Mobile, uvidíme tedy, jak to s ním dopadne.

Dále se na seznamu objevila Xperia ZU, která by měla konkurovat těm největším kusům, jako jsou například Samsung Galaxy Mega či Samsung Galaxy Note 2. Nakonec se zdroj zmiňuje o SmartWatch, o tomto produktu nám toho ale moc známo není.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *