Zipme: konečně rychlá a jednoduchá záloha

Na zálohu dat se v Google Play nachází velké množství aplikací. Některé jsou dokonce v placeném režimu a nabízejí svým uživatelům maximální přehlednost a rychlost v ovládání jednotlivých funkcí. My jsme se však zaměřili na bezplatný sektor, který je nakonec pro uživatele o mnoho atraktivnější. Proto si představíme zbrusu novou aplikaci Zipme, která nás nadchla především svou jednoduchostí. V tomto virtuálním prostoru se tak orientuje i méně zdatný uživatel – laik. Ihned po přihlášení se vás aplikace zeptá, jaké soubory chcete zálohovat. Vybrat si můžete hned z několika variant. Zálohovat lze jak aplikace společně s jejich daty, tak i systémová data, což jsou například widgety, Bluetooth, WiFi, SMS zprávy, ale rovněž třeba nastavení jazyka nebo statistiky přenosových dat. To není vše.

Aplikace na Android Zipme


Zálohovat můžete i systémové soubory typu Build.prop, hosts, init.d nebo BusyBox, boot animace a fonty. Zazipovat lze i jakýkoliv soubor nebo složka. Jak vidíte, tak aplikace Zipme na nic nezapomíná a je velmi užitečným nástrojem k rychlé a jednoduché záloze. Vyberte si tedy data k záloze a v dolní části displeje klikněte na CREATE. Tím se vytvoří flashovatelný ZIP soubor, který je následně připraven k navrácení do resetovaného přístroje.

Rovněž i do zařízení s nahraným novým ROM, a to přímo z TWRP či CWM recovery. Aplikace je k našemu velkému údivu na Google Play zcela zdarma a v plné verzi, takže vám ji vřele doporučujeme a věříme, že se vám bude líbit, stejně jako nám.

[app]zip.me[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *