Minion Rush – tvůrci od Gameloftu opět útočí

Před několika málo dny jsem si na popud svého kamaráda nainstaloval hru Minion Rush. Hra je k dispozici zadarmo. Nestydím se říci, že hraji hry výhradně z tohoto sektoru, navíc nabývám dojmu, že se u některých z nich bavím o mnoho lépe než u těch placených. Minion Rush je klasická Run Away hra, kde máte za úkol koordinovat svého hrdinu tak, aby se vyhýbal všem překážkám na cestě. Minion Rush má na free hru perfektní grafické zpracování i s originálními doprovodnými zvuky. Jde přesně o takovou pařbu, která si ve vašem zařízení nalezne stabilní místo. Určitě moc dobře víte, jak je to s bezplatnými tituly v podobě vyzkoušet a vyhodit. U Minion Rush je to zcela jiné. Tato arkáda má totiž své kouzlo.

Hlavním vaším úkolem je sběr banánů a vyhýbání se překážkám. Rovněž je důležité uběhnout co nejdále bez nárazu. Pokud se vám podaří proběhnout celým kolem, tak na vás samozřejmě čeká rozzlobený boss ve svém kosmírném plavidlu. Není nic jednoduššího než se vyhýbat jeho nástrahám a bomby mu poklepnutím vracet nazpět. Jakmile bosse odstraníte, tak se nenechte zaskočit. Hra vás vrhne opět na dráhu, takže buďte připraveni.

Cestou narazíte i na bezpočet vychytávek, jako je banana vacum, který funguje jako obrovský vysavač banánů. Můžete naskočit na poníka nebo se dokonce proletět raketou. Mne osobně se líbil i tobogán, můžete si tak na malý okamžik odpočinout a pouze vyrovnávat jízdu a pokusit se nasbírat co možná největší počet banánů.

Hnacím motorem celé hry je SHOP. Právě v něm můžete nakupovat vylepšení a upgrady jednotlivých pomůcek, které na vás čekají přímo ve hře. Rovněž můžete svého hrdinu zocelovat, aby popřípadě vydržel jeden náraz a tak podobně. Vzpruhou je i několik bonusových her a tajných lokací. Postup do dalších lokalit závisí na sběru banánů. Po každém kole na stupnici vidíte, kolik vás ještě dělí od další oblasti.

Hra má velmi jednoduché ovládání. Stačí pouze pohybem prstu nastavit, kterou ze tří cest se uberete. Pohyb nahoru přiměje panáčka ke skoku a zatáhnutí dolů je kotrmelec. Jakmile nasednete na raketu nebo se dostanete do tobogánu, hra vás sama upozorní, že se ovládání pozmění v náklon telefonu. Minion Rush doporučuji všem potencionálním hráčům hledajícím originální a zábavnou hru. Na samotný závěr bych chtěl vyzdvihnout, že v Minion Rush se neobjevují žádné reklamy a své skóre můžete sdílet se svými přáteli a vybídnout je tak k akci.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftDMHM&hl=en[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *