Crazy Dentist – v rukách šíleného zubaře

Blíží se váš termín objednání k zubnímu lékaři nebo jen chcete nahlédnout pod roušku tohoto řemesla? Ať už je to jakkoliv, tak s novou pařbou nesoucí název Crazy Dentist máte jedinečnou šanci se zcela zdarma vtělit do zubaře samotného. Nechceme vám mazat med kolem úst, a proto musíme říci, že jde o úsměvnou odreagovačku, kterou si několikrát vyzkoušíte a následně ji určitě vymažete z telefonu, ale i tak stojí za vyzkoušení. Pojďme si společně tuto arkádu představit, abyste si mohli udělat objektivní názor a podle toho se rozhodnout, jak dále postupovat.

Hra nezabírá více než 10 Mb a patří do sektoru s označením ZDARMA. V průběhu hry na vás bude vyskakovat reklama na hru Crimi, což je již standardní trest za používání her ve free verzi, ale i tak jsme se setkali i s horší agresivitou těchto pop-up oken. Zde se dá jedním kliknutím přeskočit.

Na samotném počátku si vyberete jednoho ze čtyř pacientů, kteří zjevně zanedbávají svou ústní hygienu. Zelené zbytky jídel, zubní kámen, kazy a mrtvé zuby. Přesně s tímto se budete muset coby zkušený dentista poprat. Nemusíte se obávat, ihned pod pacientovým úsměvem budete mít k dispozici celou paletu nástrojů. Jakmile na jeden z nich kliknete, dozvíte se, na co se ve skutečnosti používá. Stačí kliknout na nástroj a podržet u postiženého místa. O vše se následně postará animace.

Určitě vás zaujmou kleště. Kdo by tento nástroj neměl rád, zvláště pak když se jedná o zubařské prostředí. Stačí jednou pohodit telefonem a zub je venku. To však není vše. Zub můžete vytvarovat do mnohých tvarů a vykouzlit tak v ústech pacienta doslova mistrovské dílo. To si na závěr hry můžete vyfotit a uložit do telefonu. Pokud tedy hledáte, co vás na nějaký čas zabaví, vyzkoušejte.

[app]com.g6677.android.cdentist&hl=en[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *